Με λαμπρότητα και μεγαλοπρέπεια εορτάστηκαν σήμερα στην Αλεξανδρούπολη , ο Ευαγγελισμός της Θεοτόκου και η Εθνική Επέτειος της 25ης Μαρτίου.

Επίκεντρο των εορτασμών ήταν ο Μητροπολιτικός Ναός του Αγίου Νικολάου Αλεξανδρουπόλεως όπου τελέστηκε Αρχιερατική Θεία Λειτουργεία και στη συνέχειας πανηγυρική Δοξολογία, χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως κ.κ. Ανθίμου .

Πριν την Δοξολογία Σεβ. Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως καλωσόρισε το νέο Διοικητή της 12ης Μεραρχίας Πεζικού Υποστράτηγο κ. Χρήστο Μπακιρτζή.

Μετά τη Δοξολογία εκφωνήθηκε ο πανηγυρικός της ημέρας από την κ. Παναγιώτα Φωτοπούλου, Διευθύντρια του 8 ου Δημοτικού Σχολείου Αλεξανδρούπολης.

Ακολούθησε η επιμνημόσυνη δέηση στο μνημείο της Δόμνας Βιζβύζη και κατάθεση στεφάνων.

Στη Λεωφόρο Δημοκρατίας πραγματοποιήθηκε η παρέλαση των μαθητών-σπουδαστών, πολιτιστικών συλλόγων, προσκόπων, του παραρτήματος του Ερυθρού Σταυρού, με τη συμμετοχή της Φιλαρμονικής του Δήμου Αλεξανδρούπολης, και τμημάτων των Ενόπλων Δυνάμεων, με τη συμμετοχή της Στρατιωτικής Μουσικής

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΗ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΟΞΟΛΟΓΙΑ 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΕΦΑΝΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ

Προηγούμενο άρθροΜενέντεζ για την επέτειο της 25ης Μαρτίου: ΗΠΑ – Ελλάδα προωθούν την ειρήνη και τη σταθερότητα στην Αν. Μεσόγειο και στα Βαλκάνια
Επόμενο άρθροΕυχετήρια επιστολή Ερντογάν σε Μητσοτάκη για την 25η Μαρτίου: «Η σχέση και η συνεργασία των χωρών μας θα αναπτυχθούν περαιτέρω»