Συνελήφθησαν 4 ημεδαποί για διενέργεια παράνομων τυχερών παιγνίων και παραβίαση των μέτρων για την πρόληψη ασθενειών

Βεβαιώθηκε διοικητικό πρόστιμο 3.000 ευρώ στον ιδιοκτήτη του καταστήματος που διεξάγονταν τα παίγνια, ενώ στους άλλους συλληφθέντες βεβαιώθηκαν διοικητικά πρόστιμα των 300 ευρώ για παραβίαση των μέτρων για τον περιορισμό της διάδοσης του κορωνοϊού.

Συνελήφθησαν χθες (18-12-2020) το μεσημέρι, στην Αλεξανδρούπολη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης τέσσερις (4) ημεδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί παιγνίων και παραβίαση των μέτρων για την πρόληψη ασθενειών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση της διεξαγωγής παράνομων τυχερών παιγνίων, οι αστυνομικοί εντόπισαν στο εσωτερικό καταστήματος τους τέσσερις δράστες και διαπίστωσαν ότι ένας από αυτούς, ο ιδιοκτήτης τους καταστήματος, διοργάνωνε τυχερά παίγνια με τη χρήση ηλεκτρονικών υπολογιστών, στα οποία συμμετείχαν οι άλλοι τρεις.

Από την κατοχή των δραστών και τους χώρους του καταστήματος κατασχέθηκαν:

  • 9 ηλεκτρονικοί υπολογιστές
  • 1 φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής
  • το χρηματικό ποσό των 8.330 ευρώ
  • 1 καταγραφικό μηχάνημα
  • 2 κάμερες επιτήρησης
  • πλήθος μαρκών
  • πλήθος τραπουλόχαρτων

Επιπλέον, επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 3.000 ευρώ στον ιδιοκτήτη του καταστήματος και στους άλλους συλληφθέντες επιβλήθηκαν διοικητικά πρόστιμα των 300 ευρώ για παραβίαση των μέτρων για τον περιορισμό της διάδοσης του κορωνοϊού.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.

Προηγούμενο άρθροΖοζέπ Μπορέλ: “Οι ελληνικές αρχές απάντησαν με αποφασιστικότητα στον Έβρο τον Μάρτιο – Οι αρχές της Τουρκίας ενθάρρυναν τους μετανάστες και τους πρόσφυγες να προχωρήσουν προς τα ελληνικά σύνορα”
Επόμενο άρθρο100 νέα κρούσματα κορονοϊου στην ΑΜΘ (πανελλαδικά: 901 νέα κρούσματα – 58 νέοι θάνατοι – 534 διασωληνωμένοι)