Αυτή είναι η εικόνα της παραλιακής οδού Αλεξανδρούπολης πριν από λίγη ώρα, στο ύψος της “ΑΡΓΩ”.

Ελάχιστος (έως και μηδενικός) κόσμος στον “έρημο” δρόμο, αφού με απόφαση της δημοτικής αρχής του Γιάννη Ζαμπούκη, πλέον παραμένει κλειστή η παραλιακή ολόκληρη την Κυριακή… και όχι μόνο τα βράδια.

Αυτή  η απόφαση έχει όμως δημιουργήσει γκρίνιες στον κόσμο και τις αυξάνει το γεγονός πως η Τροχαία Αλεξανδρούπολης μοιράζει κλήσεις σε όσους… ξεχασμένους παρκάρουν σήμερα ή περνούν από εκεί, πιστεύοντας ότι ισχύουν όσα και τα προηγούμενα χρόνια. Δηλαδή μόνο τις βραδινές ώρες και λίγο μετά από τα μεσάνυχτα απαγορεύεται η κυκλοφορία.

Γι’ αυτό και ζητούν από τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης  κ. Ζαμπούκη να αλλάξει η απόφαση και τουλάχιστον τα πρωινά της Κυριακής να δοθεί στην κυκλοφορία ο δρόμος.

Άλλωστε και ο κόσμος είναι ελάχιστος (εως μηδενικός) αυτό το χρονικό διάστημα.

Να θυμίσουμε απλά, ότι με απόφαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Αλεξανδρούπολης, από τη Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020 και μέχρι 27 Σεπτεμβρίου, τίθεται σε εφαρμογή, όπως κάθε χρόνο την καλοκαιρινή περίοδο, η απαγόρευση κυκλοφορίας των οχημάτων στην παραλιακή οδό της Αλεξανδρούπολης (Απολλωνιάδος και Β. Αλεξάνδρου, από το χώρο στάθμευσης στο στάδιο “Φώτης Κοσμάς” έως και την οδό Κύπρου) κατά τις ώρες 8:00 μ.μ. έως 1:00 π.μ. για να παραδίδεται στους πεζούς.

Επιπλέον φέτος η παραλιακή οδός της Αλεξανδρούπολης, εκτός από τις βραδινές ώρες κάθε μέρα, θα παραμένει κλειστή και όλες τις ώρες των Κυριακών. Συγκεκριμένα, τα Σαββατοκύριακα η παραλιακή οδός θα είναι κλειστή από τις 8:00 το βράδυ του Σαββάτου μέχρι την 1:00 μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής.

πηγη: www.evros-news.gr

Προηγούμενο άρθροΤοποθέτηση πινάκων ανακοινώσεων στο Δήμο Αλεξανδρούπολης
Επόμενο άρθροΠρομαχώνας: Συνεχίζεται η ροή των τουριστών – «Φρένο» για Θάσο και Σαμοθράκη