Η Συνδικαλιστική Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης, η Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών – Τοπική Διοίκηση Αλεξανδρούπολης, διοργανώνουν από κοινού εθελοντική αιμοδοσία την Τετάρτη 17 Ιουνίου για την τράπεζα αίματος της Ελληνικής Αστυνομίας.

Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί στη Δημοτική Πινακοθήκη Αλεξανδρούπολης που βρίσκεται στην οδό Τζαβέλλα 6 και κατά τις ώρες 08:30 έως 13:30.

Η Εθελοντική Αιμοδοσία είναι μία πηγαία πράξη προσφοράς και ευθύνης, που βοηθά ουσιαστικά στην αντιμετώπιση ενός τεράστιου κοινωνικού προβλήματος, την ανεπάρκεια αίματος, που θέτει καθημερινά σε κίνδυνο τις ζωές χιλιάδων συμπολιτών μας. Και επειδή η προσφορά του Έλληνα Αστυνομικού προς τον συνάνθρωπο και την κοινωνία είναι αμερόληπτη και αδιάλειπτη, οι Ενώσεις καλούν όλους τους αστυνομικούς για ακόμη μία φορά, να προσφέρουν δέκα λεπτά από το χρόνο τους και να σώσουν μια Ζωή.

Προηγούμενο άρθροΡοδόπη: πάτησε και σκότωσε εγκυμονούσα αδέσποτη σκυλίτσα με το αυτοκίνητο σε χωριό του Δήμου Μαρώνειας Σαπών
Επόμενο άρθροΟργισμένος ο Μπορίσοφ με τις ουρές Βούλγαρων στα ελληνικά σύνορα