Υπογράφηκε την εβδομάδα που μας πέρασε στην Αθήνα, σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news.gr, το Καταστατικό του Αναπτυξιακού Οργανισμού του δήμου Αλεξανδρούπολης και πλέον μπαίνουμε στην τελική ευθεία για την ίδρυση του.

Για την ίδρυση και σύσταση του Αναπτυξιακού Οργανισμού, από κοινού με τους δήμους Σουφλίου και Σαμοθράκης, λήφθηκε απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής, μετά τις αντιδράσεις της αντιπολίτευσης και το γεγονός ότι δεν προχώρησε το δημοτικό συμβούλιο σε έγκριση του. Αντίθετα, οι δήμοι Σουφλίου και Σαμοθράκης που θα συμμετέχουν με πολύ μικρά ποσοστά, τάχθηκαν με αποφάσεις τους υπέρ της ίδρυσης.

Έτσι, εγκρίθηκε το Καταστατικό σε ειδικό συμβολαιογράφο της Αθήνας κα πλέον ξεκινούν οι προβλεπόμενες κινήσεις για την ίδρυση και σύσταση από την δημοτική αρχή του Γιάννη Ζαμπούκη. Ποντάρουν άλλωστε πολλά τόσο ο δήμαρχος όσο και οι συνεργάτες του στο συγκεκριμένο ζήτημα, ενώ ως γνωστόν η αξιωματική αντιπολίτευση με τον επικεφαλής της πρώην δήμαρχο Βαγγέλη Λαμπάκη, είναι αποφασισμένη με προσφυγές στην Δικαιοσύνη, να μην επιτρέψει την λειτουργία Αναπτυξιακού Οργανισμού.

ΠΗΓΗ www.evros-news.gr

Προηγούμενο άρθροΕκνευρισμένη η Άγκυρα: Έφτασε το αμερικανικό «ιππικό» στην Αλεξανδρούπολη
Επόμενο άρθροΔιακρίσεις του Συλλόγου “Ελληνική Πολεμική Αγωγή” στο 7ο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παγκρατίου Αθλήματος