Ο Διοικητής και Πρόεδρος του Διοικητικού συμβουλίου του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, Ευάγγελος Ρούφος, ευχαριστεί θερμά τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΔΙΚΤΥΩΝ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΑΕΡΙΟΥ (ΔΕΔΑ), κ. Μάριο Τσάκα, για την ανακαίνιση μίας χειρουργικής πτέρυγας στην οποία είναι εγκατεστημένες τρεις Πανεπιστημιακές Κλινικές του Π.Γ.Ν.Α. (Α ́ Πανεπιστημιακή Χειρουργική Κλινική, Πανεπιστημιακή ΩΡΛ Κλινική και Πανεπιστημιακή Ουρολογική Κλινική) και την δωρεά δώδεκα (12) σύγχρονων νοσοκομειακών κλινών με συνοδό πρόσθετο εξοπλισμό.

Χάρη σε αυτή τη δωρεά αλλά και την προμήθεια και λειτουργία του νέου ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού που χρηματοδοτήθηκε από το πρόγραμμα ΕΣΠΑ της Περιφέρειας Α.ΜΑ.-Θ. αναβαθμίζονται σημαντικά οι παρεχόμενες υπηρεσίες στους ασθενείς ενώ βελτιώνονται και οι συνθήκες εργασίας του υγειονομικού προσωπικού.

Προηγούμενο άρθροΕΑΝ ΟΧΙ ΤΩΡΑ, ΠΌΤΕ ΘΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ; (Γράφει ο αντιστράτηγος ε.α., Κωνσταντίνος Κούσαντας)
Επόμενο άρθροΖαχαρούλα Τσιρτσίδου: “Προσφυγή εναντίον της ρήτρας αναπροσαρμογής για να ακυρωθεί ως παράνομη και καταχρηστική – Δεν συμφωνήθηκε με τους καταναλωτές”