Ο  Παναγιώτης Τσιακμάκης είναι ο νέος προπονητής της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Έβρου Σουφλίου, η οποία ξεκινάει την προετοιμασία της για τη νέα σεζόν τη Δευτέρα 29 Αυγούστου κάτι που θα ισχύσει και για τα περισσότερα τμήματα.

Αναλυτικά τα δύο Δελτία Τύπου:

Για το νέο προπονητή των γυναικών:

«Τον Παναγιώτη Τσιακμάκη ενέταξε στο δυναμικό του ο Α Σ Α ΕΒΡΟΣ Σουφλίου!

Ο 51χρονος προπονητής ήρθε σε επαφή με τη διοίκηση και πιο συγκεκριμένα με τον πρόεδρο κ. Χαράλαμπο Βλασακούδη όπου τα βρήκαν μετά από σειρά συζητήσεων.

Το δελτίο τύπου της ομάδας αναφέρει: «ο Α Σ Α ΕΒΡΟΣ Σουφλίου ανακοινώνει την πρόσληψη του προπονητή, Παναγιώτη Τσιακμάκη. Ο πολύπειρος τεχνικός ο οποίος είναι γέννημα-θρέμμα Σουφλιώτης βρέθηκε χθες στα γραφεία της ομάδας μας κι αφού συνομίλησε με την διοίκηση, ήρθαν σε απόλυτη συμφωνία όπου και θα αναλάβει την ομάδα των γυναικών για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο 2016 – 2017 διαδεχόμενος τον κ. Τάσιου Γιωργο».

Για την έναρξη προετοιμασίας:

«Ο ΑΣΑ ΕΒΡΟΣ Σουφλίου ανακοινώνει την έναρξη προετοιμασίας των ομάδων του για την Δευτέρα 29 Αυγούστου!

Οι ομάδες μας όπου θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους είναι: η ομάδα των ανδρών, παίδων και παμπαίδων με προπονητή κ. Νίκο Μούχλια, η ομάδα των γυναικών με τον νέο της προπονητή κ. Παναγιώτη Τσιακμάκη, οι ομάδες κορασίδων και πανκορασίδων με προπονητή τον κ. Γεώργιο Τάσιου και οι ακαδημίες με προπονητή τον κ. Παναγιώτη Κάβουρα οι οποίες θ’ αρχίσουν προετοιμασία λίγο αργότερα μετά και την εγγραφή των νέων μελών».

 

 

Προηγούμενο άρθροΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ξανά υποψήφια τα 5 μέλη που παραιτήθηκαν στους Κύκλωπες!
Επόμενο άρθροΓιατί διεξάγονται οι πανελλαδικές εξετάσεις; του Δ.Μακροδημοπουλου