Η ειρηνική διαμαρτυρία της 18ης Ιανουαρίου 2022 στο ΚΥΤ Φυλακίου εξελίχτηκε δυστυχώς στο τέλος σε μια θλιβερή αντιπαράθεση κάποιων εισαγόμενων «ακραίων στοιχείων» με την Αστυνομία, αμαυρώνοντας την προσπάθεια του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Φυλακίου και των συναδέλφων του Προέδρων, των Εθνοφυλάκων και των Χειμερινών Κολυμβητών, την οποία και υποστηρίξαμε.

Ως ΕΑΚΥΤ καταδικάζουμε τη βία από όπου και αν προέρχεται, καθώς επίσης και τα υβριστικά συνθήματα κατά των πολιτικών και κατά του Δημάρχου.

Η ΕΑΚΥΤ, όπως και σ’ αυτή την πορεία διαμαρτυρίας, θα συνεχίσει να στηρίζει έμπρακτα την πάγια θέση της: Καμία νέα Δομή, καμία επέκταση της υφιστάμενης. Θα συμπορευτούμε με οποιαδήποτε ενέργεια ταυτίζεται με την πάγια θέση μας, αρκεί να είναι στα πλαίσια της νομιμότητας και της ηθικής.

Η ΕΑΚΥΤ ευχαριστεί όλους, όσους συμμετείχαν στις μέχρι τώρα διαμαρτυρίες και θα είμαστε σε επαγρύπνηση μέχρι την τελική δικαίωσή μας.

Από την ΕΑΚΥΤ

Προηγούμενο άρθροΑυτά είναι τα 4 επενδυτικά σχήματα που διεκδικούν το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης
Επόμενο άρθροΓέροντας Βαρθολομαίος: Πάνω από 40 νεκροί μοναχοί στο Άγιο Όρος από κορονοϊό – Φανατισμένοι μοναχοί παραπλανούν πιστούς να μην εμβολιαστούν