Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ο κύριος και αδιαμφισβήτητος εκφραστής των αριστερών, προοδευτικών και δημοκρατικών δυνάμεων στον τόπο μας.

 

 

Η χθεσινή εκλογική διαδικασία ανέδειξε την Ν.Δ. ,με καθαρό τρόπο στην κυβέρνηση της χώρας .Ο Αλέξης Τσίπρας  αποδεχόμενος το αποτέλεσμα ,παρέδωσε σήμερα στον νέο πρωθυπουργό , κάτι που δεν έκανε  ο Αντώνης Σαμαράς το 2015 .

Η προσπάθεια δημιουργίας υγειονομικής ζώνης ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και την ελληνική κοινωνία απέτυχε οικτρά.  Ο ΣΥΡΙΖΑ με ποσοστό 31,53% αποτελεί τον κύριο και αδιαμφισβήτητο εκφραστή των αριστερών, προοδευτικών και δημοκρατικών δυνάμεων στον τόπο μας, αποδεικνύοντας ότι έχει βαθιές ρίζες  στην Ελληνική κοινωνία.

 

Ο ΣΥΡΙΖΑ παραδίδει μια χώρα με υγιή δημοσιονομικά, με ρυθμισμένο το χρέος της, με 34 δις στο αποθεματικό του κράτους, με 9 συνεχόμενα τρίμηνα ανάπτυξης, με περισσότερες από 400.000 νέες θέσεις εργασίας, με βιώσιμο ασφαλιστικό και ανασυγκροτημένο κοινωνικό κράτος. Και φυσικά μια χώρα που έχει αναβαθμίσει το κύρος και την ισχύ της διεθνώς.

Εμείς, όπως είπε ο Αλέξης Τσίπρας, θα χτίσουμε πάνω στο χθεσινό αποτέλεσμα, για να κάνουμε οργανικό κομμάτι μιας πλατιάς προοδευτικής συμμαχίας, τον κόσμο της ευρύτερης προοδευτικής παράταξης.

 

Ευχαριστούμε  τους πολίτες του Έβρου οι οποίοι έδωσαν στον ΣΥΡΙΖΑ  ένα ικανοποιητικό ποσοστό και στο νομό μας .

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι εδώ,  θα συνεχίσει τους αγώνες  για την υπεράσπιση των ζητημάτων που αφορούν  τους πολίτες  και την ανάπτυξη του τόπου μας .

 

ΣΥΡΙΖΑ  Ν.Ε Έβρου

Προηγούμενο άρθροΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΔΗΜΟΣΧΑΚΗ
Επόμενο άρθροΑΥΞΗΣΗ 56,0% ΣΗΜΕΙΩΣΕ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΟ ΜΑΙΟ 2019