Μετά την απόρριψη της υποψηφιότητας του Άκη Σιδηρόπουλου για το Δ.Σ. της ΕΟΠΕ, ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης τοποθετήθηκε επί του θέματος με την παρακάτω ανακοίνωση.

«Με αφορμή την αναστάτωση που προκλήθηκε με την απόρριψη της υποψηφιότητας στις επερχόμενες εκλογές της ΕΟΠΕ, του μέλους του Συλλόγου μας και πρώην διεθνή αθλητή, Άκη Σιδηρόπουλου, γνωστοποιούμε στους φίλους του βόλεϊ τα παρακάτω.

Την απόφαση μιας τόσο σημαντικής Βολεϊκής προσωπικότητας, με ήθος, αγωνιστικότητα και διακρίσεις στους αγωνιστικούς χώρους να ασχοληθεί ενεργά, από την διοικητική πλέον πλευρά με το Βόλεϊ, χαιρέτησε και αποδέχθηκε με ενθουσιασμό ο Σύλλογος.

Δεν φαντασθήκαμε ποτέ, ότι για την υποψηφιότητα αυτή, θα υπήρχαν τυπικά κωλύματα, (που προκλήθηκαν προ διετίας περίπου, με υπαιτιότητα μάλιστα της ΕΟΠΕ), γιατί πιστεύαμε και πιστεύουμε, ότι υποψηφιότητες σαν αυτή του Άκη Σιδηρόπουλου, τιμούν και κοσμούν το ίδιο το άθλημα.

Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για το καλό του αθλητισμού, όπως κάνουμε εδώ και ένα περίπου αιώνα, με απόψεις, θέσεις και προτάσεις, σεβόμενοι πάντα ηθικούς κανόνες και νομικούς περιορισμούς.

Ο Μ.Γ.Σ. Εθνικός Αλεξανδρούπολης, δεν χρειάζεται «αυτόκλητους» υπερασπιστές και ερμηνευτές των θέσεών του. Όποτε κριθεί αναγκαίο, το Διοικητικό Συμβούλιο δια του Προέδρου του, επίσημα και καθαρά, κάνει τις απαιτούμενες ανακοινώσεις.

Με εκτίμηση το Δ.Σ»

Προηγούμενο άρθροΑφού δεν τα πότισαν… Ξεράθηκαν τα δέντρα στο Πάρκο των Προσκόπων
Επόμενο άρθροΌλα έτοιμα για το 2ο Φεστιβάλ Via Egnatia που πραγματοποιεί η Περιφερειακή Ενότητα Έβρου