Η αναλυτική ανακοίνωση της ΔΑΟΚ Έβρου αναφέρει τα εξής:

ΘΕΜΑ: Aνάρτηση αναλυτικών καταστάσεων της 2ης πληρωμής έτους 2012 δικαιούχων & απορριπτόμενων παραγωγών για τη δράση 1.2 «Βιολογική Κτηνοτροφία», Ανειλημμένων Υποχρεώσεων στο πλαίσιο του Μέτρου Μ11 «Βιολογικές Καλλιέργειες», του ΠΑΑ 2014-2020.

Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης – Περιφερειακή Ενότητα Έβρου και η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής, ενημερώνει τους δικαιούχους παραγωγούς της Δράσης 1.2 «Βιολογική Κτηνοτροφία» Ανειλημμένων Υποχρεώσεων στο πλαίσιο του Μέτρου Μ11 «Βιολογικές Καλλιέργειες», του ΠΑΑ 2014-2020 ότι έχουν εκδοθεί οι αναλυτικές καταστάσεις της 2ης πληρωμής του έτους 2012 δικαιούχων & απορριπτόμενων παραγωγών και αναρτήθηκαν στον πίνακα ανακοινώσεων της υπηρεσίας μας (Καραολή & Δημητρίου 40, 2ος Όροφος).

Επισημαίνονται τα παρακάτω:

1. Οι Παραγωγοί που είναι στην κατάσταση απορριπτόμενων δεν μπορούν να κάνουν ένσταση γιατί ή έχουν πληρωθεί στην πρώτη πληρωμή που έγινε το Δεκέμβριο του 2015 ή έχουν κοπεί από τον διοικητικό έλεγχο λόγω μη υποβολής ενυπόγραφης Δήλωσης Εφαρμογής το έτος 2012.

2. Από τους δικαιούχους παραγωγούς που βρίσκονται στην κατάσταση πληρωμής μπορούν να υποβάλλουν ένσταση μόνο όσοι δεν πληρώθηκαν καθόλου στην πρώτη πληρωμή , και τα ΑΦΜ τους ήταν δεσμευμένα.

3. Οι ενστάσεις θα πρέπει να κατατεθούν εντός πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία της πρώτης ανάρτησης, δηλαδή από Τετάρτη (14 Σεπτεμβρίου) έως και την Τρίτη (20 Σεπτεμβρίου) 2016, θα υποβάλλονται στην Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Ε Έβρου, (Καραολή & Δημητρίου 40, 2ος όροφος στο γραφείο πρωτοκόλλου Νο7) και θα πρέπει να είναι απόλυτα δικαιολογημένες, τεκμηριωμένες και να επισυνάπτονται όλα τα δικαιολογητικά που θα βοηθήσουν την επιτροπή ενστάσεων.

Οι δικαιούχοι μπορούν να ενημερωθούν για την πληρωμή τους και από τους Γεωπόνους – Γεωργικούς συμβούλους και τυχόν ενστάσεις να συνταχθούν σε συνεργασία μαζί τους

Προηγούμενο άρθροΠροσλήψεις μόνιμων γιατρών στην Ανατολική Μακεδονίας – Θράκη
Επόμενο άρθροΦώτης Καραλίδης: “Εγκαταλειψη και αθέτηση υποσχέσεων από την παράταξη Παυλίδη”