Home ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΛΕΣΧΗΣ ΜΟΤ/ΤΩΝ ΕΒΡΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΩΝ...

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΛΕΣΧΗΣ ΜΟΤ/ΤΩΝ ΕΒΡΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΩΝ 2016

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΛΕΣΧΗΣ ΜΟΤ/ΤΩΝ ΕΒΡΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

ΘΕΜΑ : ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΩΝ 2016

Σχετικά με τον μεγάλο «θόρυβο» και των ακραίων και αβάσιμων απόψεων που ακούσθηκαν (από λάθος συμπεράσματα) και που βγήκαν στα Μ.Μ.Ε. σε ότι αφορά την διεξαγωγή της Πανελλήνια Συγκέντρωση Μοτοσυκλετιστών (Π.Σ.Μ.) 2016 στην Αλεξανδρούπολη , και προκειμένου να «πέσουν» οι τόνοι και να μπουν τα πράγματα στην σωστή τους θέση έχουμε να πούμε τα εξής:
Σαν εκπρόσωπος της Λέσχης Μοτ/των Έβρου Αλεξ/πολης και σαν πρόεδρος της υποχρεώνομαι να απαντήσω με αναλυτικό τρόπο στις λάθος εντυπώσεις που δημιουργήθηκαν στην κοινωνία της πόλης μας για μία Μοτοσυκλετιστικής Ομοσπονδίας Ελλάδας , ΜΟΤ.Ο.Ε. , εκβιαστών , παράλογων απαιτήσεων , καταστροφικών συμφωνιών , εκμετάλλευσης εργαζομένων , αλητείας μοτοσυκλετιστών , ανεξέλεγκτου θορύβου και μίας Λέσχης Μοτ/των Αλεξανδρούπολης κατηγορούμενη που κακός ενεπλάκη στην υπόθεση…..!!
Τα δελτία τύπου που κυκλοφόρησαν αυτές τις ημέρες έχουν τελικά λάθος απόψεις , ανακρίβειες , αντιφάσεις , παραλήψεις και «προσβλητικούς» χαρακτηρισμούς….!
Θα παρακαλούσαμε λοιπόν όσοι πραγματικά ενδιαφέρονται αλλά και για την ιστορία της υπόθεσης να αφιερώσουν 5 λεπτά από τον χρόνο τους και να διαβάσουν τα παρακάτω γιατί μόνο έτσι θα λυθούν απορίες , λάθη απόψεων και συμπερασμάτων και όλοι θα καταλάβουν την ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ που δημιουργήθηκε χωρίς λόγο , συμφωνώντας πως τελικά όλοι θέλουμε το καλό αυτού του τόπου και όχι το κακό. Ας δημιουργήσουμε μαζί ένα θετικό κλίμα ανάπτυξης , προβολής και ευημερίας για το δύσκολο μέλλον που φαίνετε να έχει η πατρίδα μας.!
Πρώτα από όλα τι είναι και τι ισχύει για την Ετήσια Πανελλήνια Συγκέντρωση Μοτοσυκλετιστών (Π.Σ.Μ.) που γίνετε εδώ και 35 χρόνια , με τον ίδιο ακριβώς τρόπο σε όλη την Ελλάδα.

«1»
Α) είναι ίσως η μαζικότερη , πολυπληθέστερη και άμεσα ελεγχόμενη και κατευθυνόμενη (το που θα διεξαχθεί δηλαδή) τουριστική εκδήλωση μοτοσυκλετιστών (και όχι μόνο) Πανελλαδικά. Ανήκει στον μόνο «θεσμό» που την καθιέρωσε δηλαδή την Μοτοσυκλετιστικής Ομοσπονδίας Ελλάδας , ΜΟΤ.Ο.Ε. η οποία σήμερα αριθμοί περίπου 80 λέσχες και είναι με την σειρά της μέλος της Πανευρωπαϊκής και Παγκόσμιας Ομοσπονδίας.!!

Β) έτσι λοιπόν , δικαιωματικά , διοργανωτικά , εκτελεστικά και οικονομικά – φορολογικά (σε ότι αφορά το εισιτήριο εισόδου των μοτοσυκλετιστών εντός της εκδηλώσεις) ανήκει αποκλειστικά και ΜΟΝΟ στην ΜΟΤ.Ο.Ε..!!

Γ) η εκδήλωση αυτή σήμερα (λόγο και της κρίσης) κοστολογείτε περίπου 25.000 με 30.000 χιλιάδες ευρώ , αναφορικά το 2009 η Πανελλήνια που έγινε στην Σαμοθράκη , ο τότε υπουργός κ. Στηλιανήδης προς τιμή του και βλέποντας την τεράστια αυτή ευκαιρία προβολής και ανάπτυξης του τόπου είχε διαθέσει πάνω από 100.000 €.!!

Δ) ΠΑΝΤΟΤΕ τα χρήματα αυτά τα διέθεταν οι Άρχοντες του κάθε τόπου όπου η εκδήλωση πήγαινε ή οι ιδιώτες ΣΕ ΥΛΙΚΑ.!!!!!! δηλαδή

  • 1) ηχητικές εγκαταστάσεις , ανάλογα μουσικά συγκροτήματα
  • 2) σίτιση (τρία γεύματα την ημέρα) καθαριότητα , τουαλέτες ζεστό νερό &
  • 3) προβολή της εκδήλωσης στα Μ.Μ.Ε. , αφίσες , πανό , και το σακουλάκι που παίρνει εισερχόμενος ο κάθε μοτοσυκλετιστής στην εκδήλωση που μέσα έχει , το μπλουζάκι της διοργάνωσης , την κονκάρδα , αυτοκόλλητα εισόδου εξόδου , βραχιολάκι ελέγχου & διαφημιστικά φυλλάδια προβολής τοπικών θέσεων, προϊόντων, επιχειρήσεων κλπ.

Ε) όπως προαναφέραμε η είσοδος ελέγχετε και οικονομικά ανήκει ΕΞΟΛΟΚΛΗΡΟΥ στην ΜΟΤ.Ο.Ε. και αποτελεί το ΜΟΝΟ λειτουργικό έσοδο της Ομοσπονδίας το οποίο ευχάριστος ΟΛΟΙ οι Μοτ/τες δίνουν κάθε χρόνο στην ομοσπονδία τους ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟ (ΠΧ εταιρία κάμπινγκ.!!) , με τις ειδικές κάρτες – ταυτότητες της ΜΟΤ.Ο.Ε. πού όλοι έχουν.!

Ζ) η Π.Σ.Μ. γίνετε ΠΑΝΤΑ σε μέρος που υπάρχει εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας δηλαδή μία Λέσχη όπως αυτή της Αλεξ/πολης η ΛΕ.Μ.Ε. Η εκάστοτε λέσχη συμμετέχει στην όλοι εκδήλωση ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΑ δηλαδή σαν οικοδεσπότης βοηθά μαζί με τους Άρχοντες του τόπου και την τοπική κοινωνία στο να στηθεί με τον καλύτερο τρόπο η φιλοξενία της εκδήλωσης και να ξεπεραστούν τυχόν λειτουργικά προβλήματα..!

Η) οι τοπικές λέσχες ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΑ ΤΡΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΕΞΟΔΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΚΑΘΕ Π.Σ.Μ. ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ (Δ) δηλαδή στην περίπτωση μας τα 30.000 € που ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ να δώσει ο επιχειρηματίας από την Θεσσαλονίκη (ο ένας ήταν και Αλεξανδρουπολίτης.!) στην ΜΟΤ.Ο.Ε. για την Π.Σ.Μ. του 2016 που ΘΑ γινόταν στην Επανομή.! Επίσης ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΜΟΤ.Ο.Ε. Η κάθε τοπική λέσχη εκτός από τα προφανή κοινωνικά οφέλη και αναγνώριση που τυχόν θα έχει από μια τόσο σημαντική εκδήλωση από τους πολίτες και τα μέλη της , θα μπορούσε να είχε ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΑΠΟΛΑΒΕΣ ΣΕ ΜΟΡΦΗ «ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ» ΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ , ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΑ Ή ΤΡΟΦΙΜΑ Π.Χ. ΛΟΥΚΟΥΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΣΙΤΙΣΗΣ… (των 30.000€) & τέλος

Θ) οι εκάστοτε τοπικές κοινωνίες και Άρχοντες ΠΑΡΑΧΩΡΟΥΣΑ ΔΩΡΕΑΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ (ΚΑΜΠΙΝΓΚ – ΓΗΠΕΔΑ – ΛΙΜΑΝΙΑ – ΔΑΣΗ – ΠΛΑΤΙΕΣ – ΠΟΤΑΜΙΑ – ΛΙΜΝΕΣ ΚΛΠ) ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΚΑΘΕ Π.Σ.Μ. ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΕΤΣΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΟΤΟΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΣΤΑ ΜΕΡΗ ΤΟΥΣ.!! ΠΟΤΕ η Ομοσπονδία στα 35 χρόνια της Π.Σ.Μ. δεν πλήρωσε για να φέρει και να δώσει α) τόση δωρεάν προβολή και β) τόσα ζεστά εκατομμύρια ευρώ μέσα σε τρις ημέρες…… σε κανένα μέρος όπου και αν πήγε , εκτός από τις τυχόν έξτρα παροχές που αυτή θα ήθελε , όπως καθαρίστριες , τυχόν επιδιόρθωση μηχανημάτων του Δήμου που θα χρησιμοποιηθούν όπως ψυγεία , φώτα , υδροφόρες , βρύσες , τουαλέτες , ελικόπτερο μεταφοράς τυχών τραυματιών (όπως στη Θάσο και Σαμοθράκη το 2008 & 09) , τυχών μικροζημιών που θα γίνονταν στο χώρο εκδήλωσης (ΠΧ το 1999 στο κάμπινγκ της Αλεξανδρούπολης που έγινε η τότε Π.Σ.Μ. με περίπου 5000 κατασκηνωτές είχε σπάσει μία βρύση) , ΜΟΝΟ τότε η ΜΟΤ.Ο.Ε δίνει χρήματα.!

«2» Τι έγινε με την Π.Σ.Μ. 2016 η οποία θα γινόταν στην «Επανομή».

Αυτή η Π.Σ.Μ. ΗΤΑΝ ΚΑΘΟΛΑ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΣΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ.!! Δηλαδή είχαν γίνει όλες εκείνες οι ενέργειες από πλευράς ΜΟΤ.Ο.Ε. και τοπικής κοινωνίας – Ο.Τ.Α. για να υποδεχθούν αυτό το μεγάλο τουριστικό γεγονός.
Το κυριότερο όμως από όλα ήταν πως είχε βρεθεί ο χορηγός – σπόνσορας που θα «έδινε» στην ομοσπονδία όλα εκείνα τα οποία θα εξασφάλιζαν την σωστή και απροβλημάτιστη διοργάνωση της Π.Σ.Μ. αξίας περίπου 30.000 € (σε υλικά) όπως μία εκ των συναυλιών με Πανούση , την σίτιση κλπ.!
Όμως η Π.Σ.Μ. που θα γινόταν στην Επανομή ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ (σαν περιοχή) γιατί εκτάκτως η κυβέρνηση αποφάσισε να κάνει στο κάμπινγκ της Επανομής «χοτ σποτ» για τα αδήλωτα παιδάκια λαθρομετανάστες..!!

Έτσι οι τρεις μόνο Εβδομάδες που έμεναν δεν επέτρεπαν το «στήσιμο» εξ αρχής όλης της Π.Σ.Μ. με νέα συμβόλαια , νέες συμφωνίες με κέτερινγκ , νέα συγκροτήματα , νέους χορηγούς , παρά ΜΟΝΟ την καθ’ αυτού μεταφορά της (ως έχει δηλαδή) σε ένα νέο μέρος που οι Άρχοντες εκεί θα δεχόταν να γίνει με ένα απλό «ΝΑΙ» , την στιγμή μάλιστα που για τον Δήμο που θα δεχόταν…… , τα έξοδα θα ήταν ΜΗΔΕΝΙΚΑ δηλαδή ΔΕΝ θα έβαζε αυτός τα τρία βασικά έξοδα της Π.Σ.Μ. αφού αυτά ήταν ήδη εξασφαλισμένα από ιδιώτη. Αν Π.Χ. ζητηθεί εκ νέου η Π.Σ.Μ. για το 2017 στην Αλεξανδρούπολη θα έπρεπε ο Δήμος ή ιδιώτης να πληρώσει 30.000 € σε υλικά.!!

«3» Τι έγινε με την πρόταση της ΜΟΤ.Ο.Ε. να γίνει η Π.Σ.Μ. στην Αλεξανδρούπολη.

Στις 26/05/16 ο πρόεδρος της ΜΟΤ.Ο.Ε. Κορέλης Στέλιος πήρε τηλέφωνο τον Κριτού Κριτή και τον ρώτησε αν ήθελε να έρθουν να στήσουν στην πόλη μας την Π.Σ.Μ. του 2016. Καταλαβαίνοντας την μεγάλη αυτή ευκαιρία είπα αμέσως «ΝΑΙ» και πως , μάλλον, θα ήταν πολύ εύκολο για εμένα να πείσω πρώτα το Δ.Σ. της λέσχης (όπως και έγινε) και μετά τον κ. Δήμαρχο (είμαι εξωτερικός σύμβουλός του εδώ και πέντε χρόνια με πολύ δημιουργική «σχέση») αλλά και τον Πρόεδρο σήμερα του κάμπινγκ (μιας και που το 1999 που είχε έλθει η Π.Σ.Μ. στην πόλη μας , ήταν τότε Δήμαρχος , ζητώντας μάλιστα , επίσημα συγνώμη για τις όποιες επιφυλάξεις είχε τότε πει , παροτρύνοντας μας κάποια άλλη στιγμή να την ξαναφέρουμε.!).
Με όλα αυτά τα θετικά , οργανώθηκε μία πρώτη συνάντηση με όλους τους εμπλεκομένους.!

Η συνάντηση κανονίστηκε το Σάββατο 28/05/2016 10:00 πμ μέσα στο κάμπινγκ με τους δυο εκπροσώπους της Μοτοσυκλετιστικής Ομοσπονδίας Ελλάδας , ΜΟΤ.Ο.Ε. , τον κ. Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης και τον Πρόεδρο του κάμπινγκ κ. Αρβανιτήδη Τριαντάφυλλο.

Ήταν επίσης παρόντες το Δ.Σ. της Λέσχης Μοτ/των Έβρου και οι δυο επιχειρηματίες (σπόνσορες της Επανομής) που αφορούσε την (Π.Σ.Μ. 2016) , σύνολο 10 ατόμων.
Αφού συζητήθηκαν σε πρώτη φάση (κάπως «γρήγορα» λόγο ελλείψεις χρόνου…. ίσως και αυτό να ήταν τελικός η αχίλλειος φτέρνα της όλης συζήτησης που έγινε) όλα τα παραπάνω , εστιάσαμε την προσοχή μας και την συζήτηση μας στα προβλήματα που προέκυψαν.

ΠΡΟΒΛΗΜΑ Νο 1
τι θα γινόταν με τους δυο ενοικιαστές επιχειρηματίες (δηλαδή την ταβέρνα και το σούπερ μάρκετ) που υπήρχαν εντός του κάμπινγκ.?
ΛΥΣΗ : Με μεσολάβηση του κ. Δημάρχου φωνάξαμε τον επιχειρηματία της ταβέρνας και σε ξεχωριστή συζήτηση που έκανε ΜΟΝΟΣ ο επιχειρηματίας με τον αντίστοιχο «κεντρικό» σπόνσορα – επιχειρηματία της «Π.Σ.Μ. Επανομής» συμφώνησαν να πάρει 1500 € , από αυτόν , για το τριήμερο της Πανελλήνιας και να έκλεινε το μαγαζί του. Το ίδιο θα γινόταν και με τον απόντα επιχειρηματία του σούπερ μάρκετ.

ΠΡΟΒΛΗΜΑ Νο 2
πως θα έμεναν τόσες χιλιάδες μοτοσυκλετιστές εκεί μέσα και τι θα γινόταν με του μόνιμους ενοίκους του κάμπινγκ.
ΛΥΣΗ :. Σε ότι αφορά την διαμονή με τους χιλιάδες μοτ/τες αυτό είχε ξαναγίνει χωρίς κανένα πρόβλημα στο ίδιο μέρος (μάλιστα σε ποιό μικρό μέρος χωρίς τον νέο έξτρα χώρο κοντά στον δρόμο). Σε ότι αφορά τους μόνιμους τουρίστες του κάμπινγκ το 1999 χόρευαν και διασκέδαζαν μαζί μας (οι ξένοι έχουν θετικότατη άποψη για του Μοτ/στες και επενδύουν πάνω τους πολλά στην Ευρώπη) και υπήρχε ειδική περιφρούρηση στα «μποξ» που διέμεναν.

ΠΡΟΒΛΗΜΑ Νο 3
τι θα γινόταν με την εταιρία του κάμπινγκ και τον κερδοσκοπικό της χαρακτήρα με τις αυξημένες ευθύνες που θα είχε.
ΛΥΣΗ : Ο χώρος του κάμπινγκ (μιας και η επίσημη τουριστική σεζόν δεν έχει ξεκινήσει ακόμη) θα παραχωρηθεί εγγράφως για τέσσερις ημέρες στην ΜΟΤ.Ο.Ε. η οποία θα είναι η μόνη υπεύθυνη για όλα , δηλαδή , διαχειριστικά σε ότι αφορά τους μοτοσυκλετιστές , φορολογικά σε ότι αφορά την διακίνηση φαγητών , ποτών , προϊόντων κλπ με ταμιακές μηχανές και υπεύθυνη για ότι άλλο συμβεί μέσα στο κάμπινγκ Π.Χ. ζημιές , ενώ σε ότι αφορά την καθαριότητα θα πλήρωνε η ΜΟΤ.Ο.Ε. τις τυχών έξτρα καθαρίστριες , περίπου 10 που πρότεινε ο κ. Δήμαρχος. και

ΠΡΟΒΛΗΜΑ Νο 4

ο θόρυβος από τις συναυλίες.
ΛΥΣΗ : θα ήταν περίπου ίδιος από αυτόν της γιορτής κρασιού , αλλά λόγο των μοτοσυκλετιστών , συμφωνήθηκε η εξέδρα να στηθεί από τον Δήμο στην παραλία με τα ηχεία στραμμένα προς την θάλασσα για τις τρις «κεντρικές» ημέρες της εκδήλωσης (Παρασκευή , Σάββατο , Κυριακή).
Όλα έδειχναν να έχουν λυθεί και έτσι ενημερώθηκαν για να ετοιμάζονται (γρήγορα λόγο έλλειψης χρόνου ) ο κ. Τοψίδης για το Επιμελητήριο Έβρου ο κ. Αλαβάντας για τα καφέ μπαρ εστίαση και ο κ. Χατζημιχαήλ για τους εμπόρους…..
«4» Το αδιέξοδο της Δευτέρας 30/05/16.

Ο πρόεδρος του κάμπινγκ φοβάται για μεγάλες ζημιές μέσα στο κάμπινγκ και επιπλέον ζητά μαζί με τον κ. Δήμαρχο 3 € από τον κάθε αναβάτη.!!! Επίσης «πέφτει» και στο τραπέζι μία νέα απαίτηση από τον Δήμο το σπάσιμο δηλαδή του συμβολαίου του κεντρικού σπόνσορα (των 30.000€) για να δοθεί και να μοιραστεί εκ νέου το «πακέτο» της κεντρικής διοργάνωσης (ΠΧ η σίτιση) 17 μόλις ημέρες πριν την επίσημη έναρξης της Π.Σ.Μ. 2016.! ΠΛΗΡΕΣ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΡΙΣΚΟ!

Ενημερώνουμε αμέσως τηλεφωνικά την ΜΟΤ.Ο.Ε. η οποία μας απαντά δια του εκπροσώπου της πως γι αυτήν την Πανελλήνια η ΜΟΤ.Ο.Ε. δούλεψε κοντά ένα χρόνο και πως το να διώξουμε ή να επαναδιαπραγματευθούμε τον «κεντρικό» μας σπόνσορα ούτε εμείς χρόνο έχουμε αλλά ούτε και εμείς σαν Δήμος….. οι μέρες εντωμεταξύ κυλούν και το ρίσκο για την ΜΟΤ.Ο.Ε. να μην γίνει καθόλου η Π.Σ.Μ. 2016 είναι πολύ μεγάλος και καταστροφικός…. όσο για τα λεφτά της εισόδου και να τα δίναμε (καθώς στην ουσία ήμασταν πιεσμένη και εγκλωβισμένη χρονικά) , το κλίμα έχει γίνει πλέον αρνητικό (με τα λεγόμενα της υποτιθέμενη καταστροφή τον εγκαταστάσεων του κάμπινγκ από τους μοτ/τές και όλα τα άλλα)….!! Έτσι φοβούνται στην Ομοσπονδία ότι πολύ εύκολα θα μαλώναμε για το σπάσιμο ενός νεροχύτη ή μιας ελαττωματικής πόρτας και αυτό δεν θα βοηθούσε κανέναν. Ο σκοπός του να περνούσαμε όλοι ένα όμορφο και καλοπροαίρετο Σαββατοκύριακο είναι πλέων ΜΗ εφικτός….. επίσης για 10.000 € θα δημιουργήσουμε και κατεστημένο πράγμα που για την ΜΟΤ.Ο.Ε. είναι καταστροφικό (τα έξοδα της ΜΟΤ.Ο.Ε. είναι πολύ μεγάλα και μετράμε και το ευρώ.!) απάντησε η ΜΟΤ.Ο.Ε.

Η Π.Σ.Μ. 2016 για την Αλεξανδρούπολη πλέον είναι παρελθόν.!

Σαν εκπρόσωπος της Λέσχης Μοτ/τών Έβρου Αλεξανδρούπολης πιεζόμενος από μία ΤΕΡΑΣΤΙΑ και άνευ προηγουμένου προσέλευση ομάδων Δημοτών , Μοτοσυκλετιστών , φίλων και Μελών της λέσχης από τηλέφωνα , Facebook , Μ.Μ.Ε. κλπ να πάρω θέση , έχω να πω τα εξής : Σε ότι αφορά το επίσημο δελτίο τύπου του Δήμου , στο οποίο υπάρχουν σοβαρά λάθη στις απόψεις και τα συμπεράσματα (όπως ΠΧ ότι «ο επιχειρηματίας ? έδωσε στην Λέσχη 25.000 €…!!!????») ποιος επιχειρηματίας.? και για ποιό λόγο.? τόσα λεφτά..???…. με τα οποία λεγόμενα οδηγούν την λέσχη και το Δ.Σ. σε πολύ δύσκολη θέση εκθέτοντας τους.!!… ΔΕΝ θα δώσω συνέχεια αλλά και ούτε θα σχολιάσω τα υπόλοιπα λεγόμενα τα οποία καταγράφηκαν το Σάββατο 28/05/2016 το πρωί από 10 ανθρώπους….. γιατί είναι προφανές και ξεκάθαρο πως ΔΕΝ λειτουργούν οι Π.Σ.Μ. έτσι όπως γράφετε στο Δ.Τ. ΔΕΝ δίνονται ΠΟΤΕ λεφτά στις λέσχες , δεν ήμαστε αλήτες ούτε κλέφτες , δεν ήμαστε «ταύροι εν υαλοπωλείο» (όπως λέει και ο λαός) και πως άνετα κάποιος μπορεί πλέον να κρίνει τι έγινε (Δηλαδή παρεξήγηση λόγο πίεσης χρόνου.!). Με την σειρά μου ζητώ δημόσια ΣΥΓΝΩΜΗ που δεν κατάφερα (αυτή την φορά) να πείσω για το όλο θετικό της υπόθεσης τον Δήμο Αλεξ/πολής.!!

Τέλος ο τουρισμός με μοτοσυκλέτα ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ είναι ένα πολύ ακριβό «χόμπι». Ο μοτοσυκλετιστής Π.Χ. που θα ξεκινήσει από την Πελοπόννησο με μια μοτοσικλέτα δεν έχει στην τσέπη του 100 € αλλά πολύ πολύ περισσότερα τα οποία μαζεύει όλο τον χρόνο γιαυτό το ταξίδι και θα τα ξοδέψει όλα , σε αυτό το ταξίδι.!!

Ο μοτοσυκλετιστής έρχεται κατά χιλιάδες σε τέτοια ωραία μέρη όπως του Δήμου μας αλλά δεν έρχεται για να κάτσει τέσσερις ημέρες μέσα στο κάθε κάμπινγκ και να μην βγει από εκεί ποτέ (αυτό γίνετε στα ξενοδοχεία με τα ολοκληρωμένα πακέτα) εδώ στήνει τη σκηνή του και μετά κυριολεκτικά ΔΕΝ σβήνει την μοτοσυκλέτα του , γυρίζοντας και πηγαίνοντας παντού σε όλη την περιοχή και σε όλα τα μαγαζιά..!!!

Οι μοτοσυκλετιστές ταξιδεύουν στις Π.Σ.Μ. πάντα κατά χιλιάδες , με μοτοσυκλέτες που κοστίζουν δεκάδες χιλιάδες , για να γνωρίσουν φίλους χιλιάδες , και να ξοδέψουν χιλιάδες….. μετά να γυρίσουν πίσω στην κοινή για όλους μας μουντή πραγματικότητα της καθημερινότητας , αλλά με χιλιάδες όμορφες αναμνήσεις , μυρωδιές , εικόνες , γεύσεις , για να μπορέσουν έτσι να αντέξουν μέχρι την επόμενη…..!

Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΜΟΤ/ΤΩΝ ΕΒΡΟΥ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΚΡΙΤΟΥ ΚΡΙΤΗΣ

Exit mobile version