Χθες η κ. Γκάγκα συμμετείχε σε διαδοχικές συσκέψεις στα δυο Νοσοκομεία του Νομού Αλεξανδρουπόλεως και Διδυμοτείχου όπου με την παρουσία υπηρεσιακών παραγόντων επικεντρώθηκαν πάνω στα προβλήματα που τα απασχολούν με σκοπό την εξεύρεση λύσης.

Αναφορικά με τρόπο διαχείρισης της πανδημίας στο νομό όπου σύμφωνα με τα  στοιχεία παρουσιάζει μια ιδιαίτερη έξαρση το τελευταίο  διάστημα η κυρία Γκάγκα διαβεβαίωσε  ότι αυτός δεν θα επιβαρύνει όπως λανθασμένα έχει διαρρεύσει την λειτουργία των υπαρχόντων Κέντρων Υγείας.

«Κανένα Κέντρο Υγείας δεν θα κλείσει. Όλες οι υπηρεσίες θα λειτουργούν κανονικά. Θα εξακολουθούν να βλέπουν τους ασθενείς να συνταγογραφούν. Όλη η πρωτοβάθμια φροντίδα θα λειτουργεί κανονικά»

Να αναφερθεί ότι υπάρχει ένα σχέδιο ανακατανομής του υγειονομικού προσωπικού στο νομό το οποίο λέει ότι κανένα Κέντρο Υγείας δεν κλείνει .Όλα παραμένουν ανοιχτά μέχρι τις 3  το μεσημέρι. Από κει και πέρα όμως, οι γιατροί που τα στελεχώνουν μετατίθενται και θα στηρίζουν το Νοσοκομείο για να αντιμετωπίζουν τα περιστατικά που πιθανώς να αυξηθούν στην περιοχή

Η κ. Γκαγκα δεν παρέλειψε για άλλη μια φορά να στείλει το μήνυμα της ασφάλειας των εμβολίων και της ασφάλειας που έχουμε με τον εμβολιασμό επισημαίνοντας ότι «έχουμε πάει καλά και θέλουμε να πάμε ακόμη καλύτερα»

ΠΗΓΗ www.ertnews.gr

Προηγούμενο άρθροΑθανάσιος Πεμούσης: “Τεράστιο λάθος να υποβαθμιστεί το πολυδύναμο ιατρείο Φερών”
Επόμενο άρθροΠαρουσίαση του βιβλίου της Σωτηρίας Μαραγκοζάκη “Ο κλήρος του αίματος” στο Ιστορικό Μουσείο Αλεξανδρούπολης