Περιγραφή και ουσιώδη χαρακτηριστικά του έργου:

Στην εντός σχεδίου περιοχή του οικισμού των Φερών και συγκεκριμένα στο Ο.Τ.235, σε οικόπεδο επιφανείας 4.534,71 μ2, πρόκειται να ανεγερθεί ένα Λύκειο δυναμικότητας 150 μαθητών.

Το κτίριο έχει έκταση 1.262,27 μ2, συνοπτική επιφάνεια 2.519,86 μ2 και αποτελείται από δύο (2) ορόφους
(ισόγειο και Α’ όροφο).

Οι κύριοι βοηθητικοί χώροι του κτιρίου (λεβητοστάσιο, δεξαμενή καυσίμων, αρχείο, αποθήκες, χώροι υγιεινής) αναπτύσσονται στο ισόγειο.

Στον ίδιο χώρο απαντώνται τα γραφεία των καθηγητών και η αίθουσα πολλαπλών χρήσεων.

Οι αίθουσες διδασκαλίας, τα εργαστήρια καθώς και οι κοινόχρηστοι εσωτερικοί χώροι των διαδρόμων κυκλοφορίας και των κλιμακοστασίων αναπτύσσονται και στους δύο ορόφους.

Ο περιβάλλων χώρος διαμορφώνεται κατάλληλα έτσι ώστε να ικανοποιεί τις ανάγκες αύλησης και αθλητισμού του μαθητικού δυναμικού.

Με την ολοκλήρωση του έργου το κτίριο θα εντάσσεται αρμονικά στο φυσικό περιβάλλον ικανοποιώντας τις σχολικές ανάγκες του οικισμού και της ευρύτερης περιοχής, οι οποίες έως σήμερα στεγάζονται σε λυόμενα προκατασκευασμένα κτίσματα στον αύλειο χώρο του υφιστάμενου Λυκείου, που έχει κριθεί επικίνδυνο.

Οι βασικές κατηγορίες του παραπάνω έργου, κατά την έννοια του άρθρου 100 του Ν.3669/2008
είναι οικοδομικά (3ης τάξης και άνω) και ηλεκτρομηχανολογικά (1ης τάξης και άνω).

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ –> ΤΗΝ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ

Προηγούμενο άρθροΔημοσκόπηση στην Αν.Μακεδονία -Θράκη: Σοκ για ΣΥΡΙΖΑ – Μεγάλη άνοδος ΝΔ
Επόμενο άρθροΑναστάσιος Δημοσχάκης: “Το «αύριο» της Ελλάδας είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τον Οικουμενικό Ελληνισμό! Συνταγματικά κατοχυρωμένη η ψήφος των Ελλήνων του Εξωτερικού!”