Με αφορμή ένα πρόσφατο περιστατικό στο οποίο κινδύνευσε με τραυματισμό πολίτης από υποχώρηση του δαπέδου στον εξώστη του δημοτικού θεάτρου Αλεξανδρούπολης, καλούμε την δημοτική αρχή να πάρει άμεσα όλες εκείνες τις απαραίτητες προφυλάξεις για να προστατευτεί η σωματική ακεραιότητα των δημοτών!

Τα στοιχεία του ατόμου που μας κατήγγειλε το συμβάν είναι στην διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου.

Μάλιστα μετά από λίγες ημέρες, ακολούθησε και άλλη (μαθητική) παράσταση με το θέατρο να είναι κατάμεστο από γονείς και μαθητές.

Πέρα λοιπόν από την αναγκαιότητα των άμεσων προστατευτικών παρεμβάσεων, είναι πρώτης προτεραιότητας ο πλήρης και ριζικός εκσυχρονισμός-ανακαίνιση όλου του δημοτικού μας θεάτρου, με σκοπό να μπορεί να προσφέρει ένα λειτουργικό και πολιτισμένο περιβάλλον, αλλά και να ειναι ικανό να φιλοξενεί εκδηλώσεις «υψηλών προδιαγραφών».

Είναι μια κοινή απαίτηση όλου του κόσμου, των μαθητών, των εκπαιδευτικών, των θεατρικών ομάδων και όλων των πολιτιστικών φορέων.

Αξίζει να αναφέρουμε πως η Ιερά Μητρόπολη Αλεξανδρούπολης, κατάφερε πολύ πρόσφατα και ανακαίνισε με εξαιρετικό αποτέλεσμα, την θεατρική αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου της, με χρηματοδότηση μέσω ευρωπαϊκών κονδυλίων.

Είναι καιρός πλέον και στον Δήμο της Αλεξανδρούπολης να βάλουμε τον πήχη για τον πολιτισμό ακόμη ψηλότερα.

Παύλος Α. Μιχαηλίδης
Επικεφαλής της δημοτικής παράταξης
«ΑΝΑ.Σ.Α.»

Προηγούμενο άρθροΒραδιά ιστορίας – παρουσίασης βιβλίου με θέμα : “ΟΙ 300 ΕΒΡΙΤΕΣ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ” , στο Διδυμότειχο
Επόμενο άρθροΕπετειακή εκδήλωση «4 Γενιές Στίβος του ΜΓΣ Εθνικού Αλεξ/πολης»