Ο Βουλευτής Έβρου και Επίτιμος Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ, Αναστάσιος Δημοσχάκης, κατέθεσε στο προεδρείο της Βουλής Κοινοβουλευτική Αναφορά, παραθέτοντας επιστολή του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Σαμοθράκης, σχετικά με την έλλειψη διδακτικού προσωπικού.

Οι γονείς των μικρών μαθητών συγκεκριμένα αιτούνται να καλυφθούν οι θέσεις δύο δασκάλων Π.Ε.(70) για τις τάξεις Α1 και Β, προκειμένου τα παιδιά τους να έχουν αξιοπρεπή εκπαίδευση και φύλαξη.

Το Υπουργείο Παιδείας επενδύει σε τροπολογίες για την απαξίωση την αριστείας, και την λοταρία για σημαιοφόρους. Ωστόσο η νέα σχολική χρονιά βρήκε μαθητές χωρίς δασκάλους και γονείς σε απόγνωση. Οι ιδεοληψίες λειτουργούν εις βάρος της ουσίας…

 

 

Επισυνάπτεται η σχετική επιστολή:

 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 14.09.2017
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΜΑΡΙΩΤΙΣΣΑΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ

αρ.πρωτ. 20

 

ΠΡΟΣ

Διευθυνση Α΄/ βαθμιας

Εκπαίδευση Ν.Εβρου

Κοινοποίηση
Κοινοβούλιο Ν.Έβρου
Δήμος
 Σαμοθράκης

ΘΕΜΑΚάλυψη κενών θέσεων εκπαιδευτικών

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμονων του Δημοτικού Σχολείου Καμαριώτισσας θα ήθελε να σας ενημερώσει για τις 2 κενές θέσεις εκπαιδευτικών(Α1΄και Β΄τάξη).

Από τα 7 τμήματα έχουν καλυφθεί οι 5 θέσεις δασκάλων.
Ως εκ τούτου ζητούμε άμεσα να καλυφθούν οι 2 κενές θέσεις δασκάλων (Π.Ε.70), ώστε να μην υπάρχει πρόβλημα τόσο με τη μάθηση των παιδιών μας, αλλά κυρίως και με τη σωματική τους ακεραιότητα.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τις ενέργειες σας

 

Με εκτίμηση
το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Καμαριώτισσας

Προηγούμενο άρθροΧειροτονία νέου ιεροδιακόνου π. Αθανασίου Γραμμένου στην Ιερά Μητρόπολη Αλεξανδρουπόλεως
Επόμενο άρθροΜαρινος Ουζουνιδης: “Τρεις κυβερνώντες Βουλευτές στον Έβρο… Πρόοδος μηδέν”