Γραπτή Ερώτηση προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κατέθεσε ο Βουλευτής Έβρου και Επίτιμος Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ, Αναστάσιος Δημοσχάκης, την οποία συνυπέγραψαν ο Βουλευτής Καβάλας Νίκος Παναγιωτόπουλος και ο Βουλευτής Δράμας  Δημήτρης Κυριαζίδης, σχετικά με τα αποτελέσματα αξιολόγησης του προγράμματος ‘Νέοι Αγρότες’.

Όπως τονίζεται στην Ερώτηση, σύμφωνα με τα αποτελέσματα προέκυψαν στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης 1039 δικαιούχοι και 182 εν δυνάμει δικαιούχοι. Δυστυχώς όμως διαπιστώθηκε ότι μένουν εκτός προγράμματος 269 επιλαχόντες διότι δεν επαρκούν τα κονδύλια του προϋπολογισμού.

Λαμβάνοντας υπόψιν τις εξαγγελίες του Πρωθυπουργού, την Τετάρτη 12/07/2017 στην Κοζάνη, κατά την ομιλία του στο πρώτο αναπτυξιακό συνέδριο, ότι οι 359 επιλαχόντες νέοι αγρότες της Δυτικής Μακεδονίας θα ενταχθούν και αυτοί το πρόγραμμα, κατατίθεται ερώτηση για την τύχη των 269 επιλαχόντων της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, η οποία έχει ανάγκη θωράκισης κι ενίσχυσης λόγω του ακριτικού της χαρακτήρα.

Προηγούμενο άρθροΤο φθινόπωρο οι διαγωνισμοί για την παραχώρηση δραστηριοτήτων του λιμένα Αλεξανδρούπολης
Επόμενο άρθροΜε 8 μετάλλια ο ΟΦΘΑ στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Κολύμβησης