ΚΑΜΙΑ ΕΠΕΚΤΑΣΗ, ΚΑΜΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΙΚΌΤΗΤΑΣ ΣΤΟ ΚΥΤ ΦΥΛΑΚΙΟΥ!

ΜΕ ΕΝΟΤΗΤΑ & ΑΓΩΝΑ ΠΕΤΥΧΑΜΕ ΤΟ ΜΕΙΖΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ!

Το ζήτημα που προέκυψε με το ενδεχόμενο πληθυσμιακής αναβάθμισης του ΚΥΤ Φυλακίου Ν.Ορεστιάδας από 29/12/2020 ενεργοποίησε σύσσωμη την κοινωνία του Έβρου.

Η μαζική κινητοποίηση, οι διαβουλεύσεις, ο πολιτισμένος διάλογος, οι συνετές εκδηλώσεις αντίθεσης, στο ενδεχόμενο αυτό, έφεραν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Οι ανακοινώσεις μέσω της Κυβερνητικής Εκπροσώπου εξέπεμψαν εκ μέρους του Πρωθυπουργικού Γραφείου ότι δεν θα γίνει ΚΑΜΙΑ ΕΠΕΚΤΑΣΗ & ΚΑΜΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΙΚΟΤΗΤΑΣ στο ΚΥΤ Φυλακίου Έβρου.

Πρόκειται για μια σημαντική αναγνώριση που ικανοποιεί για δεύτερη φορά, σχεδόν στο σύνολο της τοπικής κοινωνίας, η οποία δεν αμφισβητείται, με δεύτερες σκέψεις.

Η Κυβέρνηση προσανατολισμένη όπως δήλωσαν οι 3 Υπουργοί στην προστασία των συνόρων και στην διαχείριση των μεταναστευτικών ροών, αναπτύσσει τον σχεδιασμό της ανάλογα με τις επιχειρησιακές ανάγκες που προσεχώς θα γνωστοποιηθεί με λεπτομερείς ανακοινώσεις τους!!

Το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και το Αρχηγείο της Αστυνομίας αναπροσαρμόζουν τα σχέδια τους με τις απαραίτητες υποδομές , βελτιώσεις & υλικοτεχνικές αναβαθμίσεις για να καταστήσουν τα χερσαία σύνορα μας απαραβίαστα!

Ως Εβρίτες γόνοι ευγενών & γενναίων οικογενειών, επιδείξαμε σωφροσύνη, επιμονή και σύνεση εκφράζοντας πίστη & εμπιστοσύνη στην Αστυνομία μας & στο Στράτευμα μας!!

Διεκδικήσαμε με την Σοφία & την ωριμότητα που μας διακρίνει, το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τον τόπο μας!

Και το πετύχαμε!!

Δεν πρέπει να «χάσουμε το δίκιο» μας από πατριδολαγνίες, παραφωνίες, φιλοδοξίες & αχρείαστες εκδηλώσεις, που ενθαρρύνονται από περίεργες επίχρυσες πένες & όχι μόνον…

Πρώτα έρχεται το καλό του τόπου και μετά η προσωπική ατζέντα και η εσωστρέφεια!

Πρέπει να παραμείνουμε ενωμένοι απέναντι στα ζητήματα που μας επιφυλάσσει το μέλλον για άλλα μείζονα ζητήματα που έρχονται & θα προκύψουν προσεχώς!!

Η Κυβέρνηση απέδειξε ότι έχει «ευήκοα ώτα» και απεριόριστο σεβασμό στην ακριτική ύπαιθρο ανταποκρινόμενη στην λαϊκή βούληση.

Με θετικότητα, συνέπεια, τεκμηρίωση και ώριμο διάλογο πετύχαμε Πολλά…

Με την ίδια συνταγή πρέπει να προχωρήσουμε…

Κάνω έκκληση για σύνεση, για λογική και για ενοποιημένη & ομογενοποιημένη δράση όπου απαιτείται μόνο για το καλό του τόπου…

Προηγούμενο άρθροΑντώνης Σαμαράς: «Ο πατριωτισμός αδιαπραγμάτευτος τρόπος σκέψης και άσκησης πολιτικής»
Επόμενο άρθροΣαρωτική επέλαση του κορωνοϊού στην Τουρκία