Αναστάτωση επικράτησε χθες το βράδυ στον Εχίνο αλλά και σε άλλα χωριά, αφού οι κάτοικοι της ορεινής Ξάνθης θεωρούν ότι είναι στοχοποιημένοι και αντιδρούν στα νέα περιοριστικά μέτρα της κυβέρνησης.

«Αυτή τη φορά θα αντιδράσουμε» δηλώνουν μιλώντας στο xanthinews.gr. «Δεν μπορεί πάλι ο Εχίνος να έχει στοχοποιηθεί και με το θέμα του κορωνοϊού» προσθέτουν.

Να σημειωθεί ότι στην Ξάνθη μεταβαίνουν εσπευσμένα ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς μαζί με τον εκπρόσωπο του Υπ. Υγείας, καθηγητή Σωτήριο Tσιόδρα, την ομάδα πρώτης απόκρισης της ΓΓΠΠ, καθώς και κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, με ελικόπτερο Super Puma του ΠΣ για τον συντονισμό της εφαρμογής των έκτακτων μέτρων στην περιοχή.

ΠΗΓΗ www.pronews.gr

Προηγούμενο άρθροΣωματείο Εμποροϋπαλλήλων: Δεν αποδεχόμαστε την κανονικότητά τους! Η κανονικότητά τους είναι ο συμβιβασμός με την ανεργία, τη φτώχεια, τη ζωή με τα ελάχιστα!
Επόμενο άρθροΠεπραγμένα – Απολογισμός συναντησεων και επαφων της Πρωτοβουλίας για την «Θωράκιση και Αναβάθμιση της Νοσηλευτικής Σχολής Διδυμοτείχου»