Τιμητική αναφορά στον συντοπίτη μας ειδικό σύμβουλο του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού Ηλία Τζιωρα έκανε η πρόεδρος του ΕΟΤ κ Άντζελα Γκερέκου κατά της επίσκεψη της στην Ορεστιάδα.

Όπως αναφέρει ο κ. Τζιώρας:

Ευχαριστώ θερμά την Πρόεδρο του Visit Greece ΕΟΤ κυρία Άντζελα Γκερέκου για την τιμητική αναφορά της στο πρόσωπο μου κατά τη συνέντευξη τύπου που έδωσε στην Ορεστιάδα και τη Γεωπονική Σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου (στο 1:25 του βίντεο). Η εμπιστοσύνη της στην επιστημονική έρευνα μου και η φιλία της είναι κινητήριος δύναμη.

Είναι τιμή μου να συμμετέχω στην εκλεκτή ομάδα ανθρώπων του πολιτισμού και της ακαδημαϊκής κοινότητας που απαρτίζουν την ομάδα πρωτοβουλίας φίλων του Λευκάδιου Χερν.

Στόχος μας η ανάδειξη του πολιτισμικού τουρισμού της Ελλάδας και η ανάπτυξη στενών σχέσεων και τουριστικών, πολιτιστικών συνεργασιών με την Ιαπωνία.

Μας ενώνει ο Έλληνας Εθνικός ποιητής των Ιαπώνων Λευκάδιος Χερν και μας ανοίγει νέους αισιόδοξους δρόμους.

Είμαι πολύ συγκινημένος γιατί η έναρξη της προσπάθειας των Ανθισμένων Διαδρομών γίνεται από την ιδιαίτερη πατρίδα μου τον Έβρο και η Πρόεδρος του ΕΟΤ επέλεξε τον τόπο μου για να εξαγγείλει το project, χάρη και στην υπέροχη προσπάθεια που έχει κάνει η Άρωμα Έβρου και έθεσε στέρεες βάσεις γεμάτες λεβάντα ώστε ο Έβρος να ξεχωρίσει.
Η όρεξη υπάρχει, το Εβρίτικο πάθος υπάρχει και εμείς είμαστε εδώ για να προσπαθήσουμε όλοι μαζί για καλύτερες μέρες

ΒΊΝΤΕΟ www.youtube.com/watch?v=rStwtpyGBFo

Προηγούμενο άρθροΠανήγυρις Ιερού Ναού Πάντων των Θρακών Αγίων στο Αετοχώρι (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)
Επόμενο άρθροΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ-ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ!