Καί ενώ αυτές τις μέρες οι κάτοικοι των ακριτικών χωριών του Τριγώνου καλούνται από το κράτος να πληρώσουν και πάλι τον ΕΝΦΙΑ, το κράτος αδιαφορεί για τα αυτονόητα όπως κάποια χωριά δέν έχουν πρόσβαση στο τηλεοπτικό δίκτυο.

Ανεπαρκές είναι το σήμα της digea απο την κεραία του Πενταλόφου και οι κάτοικοι διαμαρτύρονται όπως η κυρία Χρυσούλα από τον Κριό Τριγώνου οπου από τούς 18 κατοίκους πού είναι στό χωριό οι μισοί δέν πιάνουν όλα τα κανάλια  Εθνικής εμβέλειας και Περιφερειακά, αλλά καί άλλα χωριά όπως ο Δίλοφος το Ορμένιο καί τά Δίκαια.
Ακόμη καί τά δορυφορικά πιάτα πού τοποθετήθηκαν δωρεάν από την προηγούμενη κυβέρνηση και αυτά ακόμη είναι ανεπαρκή αφού δεν εκπέμπουν πλέον από τήν Νova το Alpha καί τό Star, αλλά καί κανένα Περιφερειακό καί τοπικό κανάλι!

Κατά τήν γνώμη μας θά έπρεπε να τοποθετηθεί άλλη μία κεραία τής digea στήν κορυφογραμμή του Τριγώνου ώστε να καλύπτει καί τά παρέμβρια χωριά του Τριγώνου.

Όσο για το ραδιοφωνικό δίκτυο στό Δίλοφο όσο καί νά ψάξεις δεν θά πιάσεις Ελληνικό σταθμό παρά μόνο αμανέδες !

Άς τό δούνε οι τοπικοί μας άρχοντες καί πάλι αυτό το θέμα και νά τό μεταφέρουν στή Βουλή γιατί είναι η μοναδική ψυχαγωγία πού έχουν οι κάτοικοι του ακριτικού Τριγώνου.

ΠΗΓΗ totrigono.blogspot.com

Προηγούμενο άρθρο27ο Πανέβριο Συνέδριο Συλλόγων και Ομάδων Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Έβρου
Επόμενο άρθροΣτην Ξάνθη ο Αρχιεπίσκοπος για τη συμπλήρωση 100 ετών από την απελευθέρωσή της