Στο γραφείο του Διοικητή της ΧΙΙ Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού «ΕΒΡΟΥ» Υποστράτηγου Άγγελου Χουδελούδη βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης 4 Δεκεμβρίου ο κυβερνήτης της Κανονιοφόρου «ΚΑΣΟΣ», Πλωτάρχης Αθανάσιος Σούλας στο πλαίσιο της καθιερωμένης εθιμοτυπικής επίσκεψης.

Το πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού βρίσκεται στην Αλεξανδρούπολη με αφορμή τον εορτασμό του πολιούχου της και προστάτη του Ελληνικού Ναυτικού Αγίου Νικολάου μέχρι την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου.

Κατά την διάρκεια της παρουσίας του στο λιμάνι της πρωτεύουσας του Έβρου, o κυβερνήτης του πλοίου και αντιπροσωπεία του πληρώματος πρόκειται να παραστούν σε όλες τις δημόσιες εκδηλώσεις που προγραμματίζονται από την Ι.Μ. Αλεξανδρουπόλεως, ενώ το κοινό της πόλης θα έχει την ευκαιρία να το επισκεφθεί την Πέμπτη και την Παρασκευή 5 & 6 Δεκεμβρίου από τις 10 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι.

Προηγούμενο άρθροΕρώτηση για τις αποζημιώσεις στους παραγωγούς βάμβακος και σιτηρών που επλήγησαν από το πράσινο και ρόδινο σκουλήκι στον Έβρο, κατέθεσε η Βουλευτής Ν. Γκαρά.
Επόμενο άρθροΚώστας Χατζηκωνσταντίνου: “Περιμένουμε φορτία από την Βουλγαρία στο Λιμάνι της Αλεξανδρούπολης”