Μετά τη βλάβη η οποία παρουσιάστηκε την Τρίτη το βράδυ και είχε ως αποτέλεσμα τη μείωση της πίεσης και της ποσότητας του νερού στον οικισμό του Άβαντα, η τεχνική υπηρεσία της
Δευαα Αλεξανδρούπολης ύστερα από επιτόπια αυτοψία, διαπίστωσε ότι για την αποκατάστασή της έπρεπε να υπάρξει αντικατάσταση ειδικού εξοπλισμού της γεώτρησης.

Υπήρξε άμεση κινητοποίηση όλων των συναρμοδίων υπηρεσιών της ΔΕΥΑΑ ώστε να γίνει η παραλαβή του απαραίτητου εξοπλισμού το συντομότερο δυνατό.

Για τον σκοπό αυτό προγραμματίστηκε διακοπή νερού για σήμερα 21/9/2018 και για τις ώρες από 7:00 πμ έως και 19:00 ώστε να γίνουν όλες οι απαραίτητες εργασίες.

Ζητούμε συγνώμη για την όποια ταλαιπωρία και σας διαβεβαιώνουμε ότι όλη η κατάσταση που δημιουργήθηκε αντιμετωπίστηκε με υψηλό αίσθημα ευθύνης και με επίκεντρο την τήρηση με συνέπεια των χρόνων που είχαν προκαθοριστεί για τις αναγκαίες εργασίες, ευελπιστώντας για την πλήρη αποκατάστασή της μέχρι τις απογευματινές ώρες σήμερα.

Προηγούμενο άρθροΜΝΗΜΗ ΜΙΚΡΑΣΙΑΣ – Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΠΑΤΡΩΝ ΝΙΚΟΔΗΜΟΣ ΒΑΛΛΗΝΔΡΑΣ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΑΓΙΟΚΑΤΑΤΑΞΕΩΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΕΘΝΟΪΕΡΟΜΑΡΤΥΡΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΣΜΥΡΝΗΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ (γράφει ο Ιωάννης Ελ. Σιδηράς)
Επόμενο άρθροΔεν έχει μείνει δεντρό… στην αυλή του 1ου παιδικού σταθμού Αλεξανδρούπολης