Δ.Ε.Υ.Α.Α.

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Αλεξανδρούπολης ενημερώνει τους πολίτες :

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι εργασίες στο έργο <<αντικατάσταση όλου του εσωτερικού δικτύου ύδρευσης του οικισμού ΦΕΡΩΝ>> ενώ έχει υλοποιηθεί η αντικατάσταση αρκετών σημείων του οικισμού και θα ακολουθήσουν κι άλλα έως ότου ολοκληρωθεί στο 100%.

Όπως έχουμε αναφέρει σε παλαιότερο δημοσίευμα μας, αντικαθιστούμε όλο το δίκτυο ύδρευσης λόγω παλαιότητας καθώς και τις βάνες και τα φρεάτια λογω του ότι δεν ήταν καθόλου λειτουργικά με στόχο την καλύτερη ποιότητα των Δημοτών.

Πραγματοποιούνται έργα ουσίας για την βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών καθώς τους γίνονταν συχνά διακοπές λόγω θραύσεων του αγωγού σε όλο του το μήκος.

Ταυτόχρονα βγαίνουν και οι νέες παροχές σύνδεσης των οικιών στο νέο δίκτυο αλλά γίνεται και τοποθέτηση πλέγματος σήμανσης χρώματος μπλε, για την αποφυγή περίπτωσης που εκτελέσει κάποια υπηρεσία εργασία, να τις γίνει κατανοητό ότι περνάει δίκτυο ύδρευσης.

Το έργο χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα <Αντώνης Τρίτσης> με ποσό 2.900.000€.

Δ.Ε.Υ.Α.Α. δίπλα στον πολίτη!

Ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.Α.

Χαράλαμπος Μιχαηλίδης

Μπορεί να είναι εικόνα δρόμος

 

Μπορεί να είναι εικόνα εξωτερικοί χώροι

Μπορεί να είναι εικόνα δέντρο και δρόμος

Μπορεί να είναι εικόνα εξωτερικοί χώροι

Μπορεί να είναι εικόνα εξωτερικοί χώροι

 

Προηγούμενο άρθροΠαναγιώτης Χαρέλας: «Ο Εβρος δεν έπεσε. Αντεξε. Και ήμασταν σίγουροι ότι θα άντεχε…» – Ένας χρόνος από την αποτυχημένη τουρκική επίθεση
Επόμενο άρθροΤο ελληνικό κόλπο για την καταστροφή της οικονομίας της Τουρκίας