Μια ευχάριστη έκπληξη περιλάμβανε η επίσκεψη στο ελληνικό Κοινοβούλιο των μαθητών του 8ου γυμνασίου Ξάνθης από την περιοχή του Δροσερού στα πλαίσια της τετραήμερης μαθητικής εκδρομής τους.

Εκτός από την επαφή τους με τους χώρους της Βουλής, την αίθουσα συνεδριάσεων και τις εκθέσεις που είναι σε εξέλιξη δέχθηκαν πρόσκληση να μεταβούν στο Μέγαρο Μαξίμου.

Η 20μελής ομάδα των μαθητών του Δροσερού χάρις στο ενδιαφέρον του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Γρηγόρη Στογιαννίδη που ανέλαβε την επικοινωνία με το Ίδρυμα της Βουλής για την φιλοξενία των μαθητών λόγω οικονομικής αδυναμίας, προέβλεψε να επισκεφτούν και το πρωθυπουργικό Μέγαρο όπου υπήρξε και συνάντηση με τον ίδιο τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Μια συνάντηση που τελικά αποκαλύφθηκε με την χαρακτηριστική αυτή φωτογραφία ενώ κατευθύνονται στο γραφείο του πρωθυπουργού στο Μέγαρο Μαξίμου εκεί που υποδέχεται ηγέτες και σημαντικές προσωπικότητες που πραγματικά καταγράφεται ανεξίτηλα στην μνήμη των μαθητών του Δροσερού που κάνουν την δική τους υπέρβαση στον κόσμο της γνώσης και της μάθησης.

www.xronos.gr/detail.php?ID=102343

Προηγούμενο άρθροΚαθορίστηκαν τα όρια της Περιμετρικής Ζώνης για τα Ταξί Αλεξανδρούπολης
Επόμενο άρθροΠαγκόσμια Ημέρα Ελληνοφωνίας και Ελληνικού Πολιτισμού η 20ή Μαΐου