Με επιστολή του στην σελίδα του στο Facebook, ο Α.Ο. Δορίσκου απαντάει στην καυστική ανακοίνωση της ΠΑΕ Νίψας, κάνοντας λόγο σε αυτήν για ολοκλήρωση του μεταξύ τους χθεσινού αγώνα μετά από 2 ώρες, αλλά και για κάποιους ποδοσφαιριστές και παράγοντες της Νίψας, οι οποίοι όπως αναφέρουν «έχασαν την έννοια του ποδοσφαιρικού πολιτισμού και της φιλοξενίας».

Αναλυτικά η επιστολή:

«Επιστολη προς ΠΑΕ ΝΙΨΑ

Αγαπητε προεδρε, χρονια τωρα τους μεταξυ μας αγωνες μαθαμε να τους παιζουμε μεσα στο γηπεδο. Σε αντιθεση με το προχθεσινο ματς το οποιο απο τη μερια σας το τελειωσατε μετα απο δυο ωρες της κανονικης ληξης και για να είμαστε δίκαιοι, μετρημενοι ποδοσφαιριστες και παραγοντες της Νιψας χασανε τον ποδοσφαιρικο τους πολιτισμο και την εννοια της φιλοξενιας. Μη δεχομενοι το τελικο αποτελεσμα το οποιο αδικει καταφορα την ομαδα του Δορισκου συμφωνα με την εικονα που παρουσιασανε τα παλικαρια μας εντος του αγωνιστικου χωρου.

Θα θέλαμε να γράψουμε πολλα περισσοτερα, αλλα σεβομενοι την ιστορια των δυο ομαδων και αντιλαμβανομενοι τις δυσκολες στιγμες που περναει η χωρα μας δεν θα θέλαμε να δημιουργηθει μεγαλυτερη ενταση μεταξυ των συλλογων μας. Σας παρακαλούμε να θυμηθειτε το μεταξυ μας αγωνα μεσα στο Δορισκο. Οσο αναφορα τους διαιτητες δεν ηταν οι πρωταγωνιστες, αυτο το ρολο τον ειχαν και θα τον εχουν οι ποδοσφαιριστες μεσα στο γηπεδο.

Με τιμη και απο καρδιας Α.Ο. ΔΟΡΙΣΚΟΥ»!

Επιμέλεια: Κοσμάς Πανταζής

Προηγούμενο άρθροΣυνεχίζεται και τον Φεβρουάριο η Απεργία – Αποχή όλων των Διπλωματούχων Μηχανικών από την συμμετοχή τους σε Τεχνικά Συμβούλια Έργων και Μελετών καθώς και από το σύνολο των Επιτροπών με Τεχνικό Αντικείμενο
Επόμενο άρθροΧ. Παντελίδης: «Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να παίξει με την ιστορία της Νίψας»