Ο εθισμένος πια στον ετεροπροσδιορισμό κος Μιχαηλίδης, υποπίπτει σε ακόμη ένα ατόπημα. Αναφέρεται μεταξύ άλλων σε συναλλαγή με πολιτικά ανταλλάγματα μεταξύ του Δημάρχου και του εκπροσώπου Τύπου του Δήμου Αλεξανδρούπολης, προκειμένου ο δεύτερος να καταθέσει ως μάρτυρας σε μήνυση του Δημάρχου κατά του κ. Μιχαηλίδη. Η δημοσίευσή του αυτή, έγινε στο facebook, πεδίο αποκλειστικής ενασχόλησης του κ. Μιχαηλίδη, και εκ του ασφαλούς, καθώς από τη μέρα κιόλας της παραίτησης του κ. Γκοτσίδη από τη θέση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου πριν από 1 χρόνο περίπου, είναι γνωστό ότι ο κ. Γκοτσίδης πρόκειται να προταθεί εκ νέου από την παράταξή του ως ο επόμενος Πρόεδρος, κατά την αλλαγή πολιτικών προσώπων στη διοίκηση του Δήμου σε περίπου 10 μήνες, με την ολοκλήρωση του πρώτου μισού της τρέχουσας θητείας της Δημοτικής Αρχής. Προφανώς σε αυτό αναφέρεται ο κ. Μιχαηλίδης ως πολιτικό αντάλλαγμα.

Δυστυχώς για ακόμη μία φορά αποδεικνύεται ότι η «αλήθεια» του κου Μιχαηλίδη είναι πάντα η «μισή αλήθεια» ή η «καθόλου αλήθεια». Έχοντας άγνοια κινδύνου, υποπίπτοντας καθημερινά σε πειθαρχικά και ποινικά παραπτώματα εις βάρος του Δημάρχου και των συνεργατών του,  με συστηματική παραπληροφόρηση κι εντυπωσιασμούς προς τους διαδικτυακούς του φίλους και όχι μόνο, επιδιώκει να συντηρεί ένα κλίμα αθέμιτης αντιπαράθεσης με το Δήμαρχο, καθώς νομίζει ότι αυτός είναι ο πιο σίγουρος τρόπος για να βρίσκεται ο ίδιος συνεχώς στο προσκήνιο της πολιτικής ζωής του τόπου, γιατί κατά τα άλλα δεν θα ήταν καθόλου εύκολο. Θα πρέπει όμως να καταλάβει ότι αυτή η τακτική έχει ημερομηνία λήξεως η οποία δεν είναι μακριά.

Στην αγωνιώδη αυτή προσπάθειά του, «ανακάλυψε» εσχάτως και τον εκπρόσωπο Τύπου του Δήμου. Εφόσον ο  κος Μιχαηλίδης έχει λάβει γνώση της κατάθεσής του κ. Γκοτσίδη, τον καλούμε να πληροφορήσει ειλικρινώς τους διαδικτυακούς του φίλους, αν στην κατάθεση του κ. Γκοτσίδη υπάρχει έστω κι ένα «κόμμα» ή «τελεία» που είναι ψευδές, καθώς στη δημοσίευσή του, εμμέσως πλην σαφώς, ισχυρίζεται ότι πρόκειται περί ψευδορκίας με αντάλλαγμα πολιτικά οφέλη.

Εν κατακλείδι, απευθύνουμε έκκληση στον κ. Μιχαηλίδη να αποκτήσει συναίσθηση των γραφομένων του, να σοβαρευτεί και να υιοθετήσει τη στάση της έντιμης, λογικής, υπεύθυνης κι εποικοδομητικής αντιπολίτευσης, προς όφελος του Δήμου και των πολιτών του, επιτέλους.

 

 

Προηγούμενο άρθροΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ “ΑΝΑΣΑ” ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ κ. ΛΑΜΠΑΚΗ, ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ AEGEAN.
Επόμενο άρθροΑπονομή επαίνου στο μαθητή Ορέστη Τσαταλμπασίδη από τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης