Ο κ. Μιχαηλίδης εξέδωσε δελτίο τύπου σχετικό με τον απολογισμό της Δημοτικής Αρχής που έλαβε χώρα στο Δημοτικό Θέατρο το απόγευμα της 16ης Μαΐου. Σε κάποιο σημείο του εν λόγω δελτίου του, αυτοπροσδιορίζεται «…ως μια δημοτική παράταξη η οποία μέχρι σήμερα τηρεί μια υπεύθυνη και ουσιαστική στάση…».

Ας γνωρίζουν λοιπόν οι πολίτες του Δήμου μας ότι, η στάση του κ. Μιχαηλίδη κάθε άλλο παρά υπεύθυνη είναι μέχρι σήμερα, καθώς συστηματικά και μεθοδικά παραπληροφορεί με ανακοινώσεις του τους δημότες (έστω εκείνους τους ολίγους που ακόμη παρακολουθούν αυτές τις ανακοινώσεις), αλλά ούτε και ουσιαστική καθώς κάθε άλλο παρά συμβάλλει στην επίλυση προβλημάτων του Δήμου, αντιθέτως επιδιώκει τη δημιουργία νέων εκεί που δεν υπάρχουν, προκειμένου να βρίσκεται στο προσκήνιο με κάθε τρόπο (π.χ. μετακίνηση της βελανιδιάς από τον κόμβο της οδού Ηροδότου και άλλες φαιδρότητες).

Η στάση του όμως ξεπερνά τα όρια της φαιδρότητας και γίνεται επικίνδυνη, όταν με τις ενέργειές του δυναμιτίζει ευθέως και υπονομεύει αγωνιώδεις προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής για πρόοδο και ευημερία σ’ αυτόν τον τόπο, ενεργώντας ως εχθρός του λαού και εναντίον των συμφερόντων του Δήμου.

Τελευταία μάλιστα, διαφαίνεται και μια προσπάθεια του επικεφαλής της 4ης δημοτικής παράταξης να εκπροσωπήσει το σύνολο των δημοτικών παρατάξεων της αντιπολίτευσης, καθώς στην εκφορά του λόγου του συχνά τοποθετείται για λογαριασμό τους, ερήμην τους ασφαλώς, τη στιγμή που αμφίβολο είναι αν εκφράζει καν το σύνολο της δικής του παράταξης.

Στα επιμέρους σημεία του δελτίου του δεν έχει κανένα νόημα να αναφερθεί κανείς, καθώς αποτελούν πομφόλυγες οι οποίες χαρακτηρίζουν την πολιτική υπόσταση του κ. Μιχαηλίδη.

Προηγούμενο άρθροΒασίλης Τσιρτσίδης: «O νέος εκλογικός νόμος μου θυμίζει 1989 και 2004»
Επόμενο άρθροΕφ’ Όλης Της Ύλης συνέντευξη του Αντιπεριφερειάρχη Έβρου στον MAXIMUM FM 93,6 για έργα του νομού