Γραφείο Τύπου Δήμου Αλεξανδρούπολης
Λ. Δημοκρατίας 306, 681 00 Αλεξανδρούπολη
Τηλ.: 2551350203, Fax: 2551064235 – Email: gtip@alexpolis.gr

Αλεξανδρούπολη 02/03/2016

ΘΕΜΑ: Απάντηση σε αναληθή ανάρτηση του κ. Μιχαηλίδη σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης

Δυστυχώς, για μια ακόμη φορά καταδεικνύεται ότι οι δεσμεύσεις του κ. Μιχαηλίδη περί καλών προθέσεων και εποικοδομητικής αντιπολιτευτικής στάσης απέναντι στη Δημοτική Αρχή και ειδικά στο πρόσωπο του Δημάρχου παραμένουν κενό γράμμα. Αυτό αποδεικνύεται από την πάγια τακτική του, αφενός αυτή της εμμονικής και κατασκοπευτικής αντιπολίτευσης που ασκεί και αφετέρου της τεχνηέντως παρουσίασης μονίμως «της δικής του αλήθειας», του ψεύδους δηλαδή, παραπληροφορώντας εσκεμμένα και εκ προμελέτης τους δημότες, αυτούς τουλάχιστον που ακόμη ενδιαφέρονται για τις αναρτήσεις του στο facebook. Έτσι, λοιπόν, τη Δευτέρα το απόγευμα την ώρα της διεξαγωγής της Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου έγραψε και δημοσίευσε ότι ο Δήμαρχος αρνείται να συζητηθεί μετά από αίτημα του κ. Μιχαηλίδη το θέμα της προμήθειας και τοποθέτησης του συστήματος SEATRAC με σκοπό τη διευκόλυνση και αυτόνομη πρόσβαση των ΑμεΑ στη θάλασσα.

Προς αποκατάσταση της αλήθειας πληροφορούμε τους πολίτες, και φυσικά και τον ίδιο τον κ. Μιχαηλίδη, καθώς κατακυριευμένος από το θυμικό του αδυνατεί να αντιληφθεί τα λεγόμενα του συνομιλητή του, ότι αφενός το σύστημα αυτό υπάρχει ήδη εγκατεστημένο στη δημοτική παραλία του ΕΟΤ και είναι σε βλάβη και αφετέρου ότι είχε ήδη προγραμματιστεί να συζητηθεί στην επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου το θέμα της επισκευής ή και αντικατάστασης του συστήματος αυτού με αγορά καινούριου που θα ενταχθεί στην επόμενη αναμόρφωση του προϋπολογισμού, μετά από προγενέστερο αίτημα του Συλλόγου ΑμεΑ και προσωπικά του Προέδρου του, κ. Ευθυμιάδη, ώστε να αποδοθεί εγκαίρως στους συνδημότες μας με ειδικές ανάγκες εν όψει της επικείμενης καλοκαιρινής περιόδου.

Είναι πλέον βέβαιο ότι σε λίγο καιρό, δε θα χρειάζεται καν να απαντάμε στις δημοσιεύσεις του κ. Μιχαηλίδη, καθώς θα απομείνει χωρίς αναγνώστες και ακροατήριο.

Προηγούμενο άρθροΤο προσφυγικό στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ και η αντιμετώπισή του
Επόμενο άρθροΚακός δαίμονας του Εθνικού η Μπενφίκα… (photos)