Ένα βήμα από μία πολύ σπουδαία συνεργασία σε επίπεδο ακαδημιών βρίσκεται ομάδα του Νομού Έβρου και συγκεκριμένα της Αλεξανδρούπολης, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες μόνο τα τυπικά μένουν για να οριστικοποιηθεί η συνεργασία του συλλόγου αυτού με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός!

Το πρωί της Τρίτης (07/06) ο Αντιπρόεδρος της «πράσινης» ΠΑΕ Βασίλης Κωνσταντίνου και ο Διευθύνων Σύμβουλος Μανώλης Ματσάδες σε ένα ταξίδι αστραπή, βρέθηκαν στις αθλητικές εγκαταστάσεις της εν λόγω ομάδας και αμφότεροι έμειναν ενθουσιασμένοι από τις συνθήκες που βρήκαν. Αξίζει να σημειωθεί πως στον Έβρο δεν υπάρχει ακαδημία του Παναθηναϊκού και οι άνθρωποι της ομάδας της Αθήνας έχουν ως στόχο να δικτυωθούν και σε αυτό το κομμάτι της Ελλάδας.

Τώρα απομένουν πια κάποια έγγραφα που πρέπει να σταλούν από την πλευρά της θρακιώτικης ομάδας έτσι ώστε να ολοκληρωθεί η συμφωνία αφού προφορικά οι δύο πλευρές τα έχουνε βρει.

Ρεπορτάζ – Επιμέλεια: Κοσμάς Πανταζής

Προηγούμενο άρθροΧάρης Κουσινίδης: “Γιατί στις δύσκολες στιγμές, η Κυβέρνηση προωθεί τη σύγχυση και τη διάλυση στην Παιδεία”
Επόμενο άρθροΟ Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Κ.Μαυρίδης για το πάρκο Ηλία Ευαγγελίδη (Δείτε και φωτογραφικό υλικό)