Τη Δευτέρα 11 Απριλίου ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, κ. Ευάγγελος Λαμπάκης, απένειμε έπαινο στο μαθητή της Γ΄ τάξης του 3ου Γυμνασίου Αλεξανδρούπολης “Δόμνα Βισβίζη”, ο οποίος συμμετέχοντας στους Πανελλήνιους Μαθητικούς Αγώνες Μαθηματικών, κατάφερε να κατακτήσει το ασημένιο μετάλλιο στον “Αρχιμήδη” που είναι η τελική φάση του διαγωνισμού αλλά επιπλέον και να πετύχει την είσοδό του  στην Εθνική Ομάδα Μαθηματικών Νέων, με την οποία θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στη Βαλκανιάδα Μαθηματικών που θα γίνει στη Ρουμανία στο τέλος Ιουνίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι  κατά την περσινή χρονιά ο Ορέστης Τσαταλμπασίδης κατέκτησε με την εθνική ομάδα το χάλκινο μετάλλιο στη Βαλκανιάδα Μαθηματικών που είχε γίνει στο Βελιγράδι, γεγονός για το οποίο βραβεύθηκε τόσο από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, κ. Προκόπη Παυλόπουλο όσο και από τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης, κ. Ευάγγελο Λαμπάκη, στο 10ο Παγκόσμιο Συνέδριο Θρακών.

 

 

Προηγούμενο άρθροΑπάντηση σε ανάρτηση του επικεφαλής της παράταξης ΑΝΑ.Σ.Α., κ. Παύλου Μιχαηλίδη σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης
Επόμενο άρθροΣε όλους τους δήμους τα προγράμματα κοινωφελούς εργασίας