Ένα μέλος λιγότερο μετρά πλέον η παράταξη της δημοτικής αρχής Αλεξανδρούπολης. Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γιώργος Καϊσας ανέγνωσε κατά τη χθεσινή συνεδρίαση την επιστολή ανεξαρτητοποίησης του Δημήτρη Λαζόπουλου.

Η σύμπραξη της παράταξης Λαζόπουλου “Ενότητα για μία νέα πορεία”, που απαρτίζονταν από τους κκ Λαζόπουλο και Καϊσα με την παράταξη Ζαμπούκη είχε ανακοινωθεί τον Αύγουστο του 2021. Στην επιστολή του, ο κ. Λαζόπουλος δεν αναφέρει τους λόγους της αποχώρησής του.

Αναλυτικά:

“Κύριε πρόεδρε, με την παρούσα επιστολή μου θέλω να δηλώσω την αποχώρησή μου από τη δημοτική παράταξη “Δήμος για Όλους Πρώτα Εσύ” και την απόφασή μου να παραμείνω στο δημοτικό συμβούλιο Αλεξανδρούπολης ως ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος, όπως προβλέπεται από τις κείμενες διατάξεις και τις σχετικές εγκυκλίους του Υπουργείου Εσωτερικών.

Παρακαλώ όπως προβείτε στις ανάλογες διαδικασίες γνωστοποίησης της απόφασής μου στο Δημοτικό Συμβούλιο και στα πρακτικά αυτού”.

ΠΗΓΗ www.gnomionline.gr

Προηγούμενο άρθροΠεριφερειακή Σύνθεση: Ανίκανη η διοίκηση να διαχειριστεί πολιτικά το ζήτημα του «σκουληκιού» στις αγροτικές καλλιέργειες 
Επόμενο άρθροΒασίλης Δελησταμάτης: “Έχουμε καταθέσει αίτημα στο Υπουργείο για αεροψεκασμούς για το μαύρο σκουλήκι”