ΑΠΩΝ ο Δήμος Σουφλίου από τα πρώτα εννέα έργα στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη ύψους 31 εκατ. ευρώ του προγράμματος “Αντώνης Τρίτσης” που ανακοινώθηκαν χθες στο συνέδριο της ΚΕΔΕ στην ΑΜ-Θ, στο οποίο και συμμετείχα ως Μέλος του Δ.Σ. της ΠΕΔ, από τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Θεοδωρικάκο ο οποίος κάλεσε όλους τους Δήμους να επιταχύνουν τις διαδικασίες για την ένταξη έργων στο πρόγραμμα.

       ΑΠΩΝ ο Δήμος Σουφλίου και από τα 459 συνολικά έργα του προγράμματος, όταν άλλοι Δήμοι έχουν εισάγει μέχρι και 7 έργα!

       Ο Υπουργός Εσωτερικών κος Τάκης Θεοδωρικάκος έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη λίστα με 459 έργα του προγράμματος συνολικού προϋπολογισμού 625 εκ.€, εκ των οποίων 77 έργα συνολικού προϋπολογισμού 185 εκ.€ είναι ώριμα για δημοπράτηση. Το έργο με Αρ.Πρωτ. 4407/23.01.2019 (επί δημαρχίας Πουλιλιού) της ασφαλτόστρωσης αγροτικής οδού Τυχερού – Θυμαριάς ύψους 870 χιλ.€ προέρχεται από τον Φιλόδημο.

       Η Δημοτική Αρχή Σουφλίου αδρανεί και αδιαφορεί για το μέλλον, υποθηκεύοντας την αναπτυξιακή προοπτική του τόπου και την ανεπάρκειά της την πληρώνει ο πολίτης.

Απόστολος Δαβής

Δημοτικός Σύμβουλος Σουφλίου

Μέλος Επιτροπής Κοινωνικής Πολιτικής ΚΕΔΕ

Προηγούμενο άρθροΓεράσιμος Σαλτός: “Το ζητούμενο είναι η αγάπη. Να αγαπούν και να αγαπιούνται. Πρέπει να αγαπήσουμε πρώτα τον εαυτό μας”
Επόμενο άρθροΠροβλήματα στο webex: Χάκερ εισέβαλλαν σε online μαθήματα και προέβαλαν πορνό