Ακόμα μία επιτυχία στις πολλές που έχει ο Όμιλος Ενόργανης Γυμναστικής Αλεξανδρούπολης ήρθε να προστεθεί στους χθεσινούς (Σάββατο 23/04) Πανελλήνιους Αγώνες Κορασίδων και Παίδων που διεξήχθησαν στην αίθουσα «Ιωάννης Μελισσανίδης» στη Μίκρα Θεσσαλονίκης, με την Ελισάβετ Κορωνίδου να παίρνει την 2η θέση στο άλμα.

Διαβάστε περισσότερα στην ανακοίνωση του ΟΕΓΑ στο Facebook:

«ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!! για την αθλήτρια του συλλόγου μας ΚΟΡΩΝΙΔΟΥ ΕΛΙΣΑΒΕΤ κατακτώντας την 2η θέση στο άλμα!!!!

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, από το Πανελλήνιο αγώνα Κορασίδων και Παίδων που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 23 Απριλίου 2016 στην αίθουσα ”Ιωάννης Μελισσανίδης” στην Μίκρα Θεσ/κη.
Από τις (76) αθλήτριες που αγωνίστηκαν από όλη την Ελλάδα, η αθλήτριά μας ΚΟΡΩΝΙΔΟΥ ΕΛΙΣΑΒΕΤ κατέκτησε την 2η θέση πέρνωντας το αργυρό μετάλλιο στο άλμα και την 15η θέση στο σύνθετο ατομικό, οι νεοεισερχόμενες σε αυτήν την κατηγορία ΚΕΛΕΣΙΔΟΥ ΑΝΝΑ-ΜΑΡΙΑ και ΧΡΟΝΑΚΗ ΚΑΛΙΟΠΗ κατέκτησαν την 34η και 58η αντίστοιχα. Είμαστε περήφανοι για την αξιοπρεπή εμφάνιση των κοριστιών μας, δείχνοντας ότι το μέλλον τους ανήκει!!
Στην κατηγορία των παίδων που ανήκει ο αθλητής μας ΚΕΛΕΣΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ δεν είχαμε συμμετοχή διότι μετά από επιλογή του θα αγωνιστεί με την κατηγορία των εφήβων στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί το Σαβ/κο 7-8 Μαϊου 2016 στην Μίκρα Θεσ/κης
Συγχαρητήρια σε όλους τους προπονητές ΜΠΑΞΕΒΑΝΙΔΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟ, ΜΠΟΥΤΑΚΗ ΘΕΟΔΩΡΟ και ΚΟΥΦΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ,για την αξιόλογη και ποιοτική δουλειά τους!!»

 

Προηγούμενο άρθροΒόλεϊ, Χάντμπολ και Μπάσκετ έγιναν ένα στο κλειστό «Μιχάλης Παρασκευόπουλος» (photos)
Επόμενο άρθροΗ Ολυμπιακή Φλόγα άναψε στην Αλεξανδρούπολη