Αρνητικά ήταν όλα τα δείγματα των ατόμων που εξετάστηκαν από κινητή μονάδα του ΕΟΔΥ στην περιοχή τέρμα Άβαντος την Τρίτη 19.01.2021. Συνολικά προσήλθαν και εξετάστηκαν 69 άτομα.

Παράλληλα από την Τρίτη 19 Ιανουαρίου πραγματοποιούνται δωρεάν δειγματοληπτικοί έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης της νόσου covid_19 από Κινητή Ομάδα Υγείας (ΚΟΜΥ) του ΕΟΔΥ στο φουαγιέ του Δημοτικού Θεάτρου Αλεξανδρούπολης. Χτες, πρώτη ημέρα διενέργειας των ελέγχων προσήλθαν και εξετάστηκαν 53 άτομα. Όλα τα δείγματα που ελήφθησαν ήταν αρνητικά.

Τα τεστ διενεργούνται καθημερινά, ώρες 9.00 π.μ. έως 13.00 και εντάσσονται στο πλαίσιο των μέτρων που λαμβάνει ο Δήμος Αλεξανδρούπολης για την αντιμετώπιση και τη μείωση της εξάπλωσης της νόσου covid_19.

Η εικόνα ίσως περιέχει: άτομα που στέκονται και υπαίθριες δραστηριότητες, κείμενο που λέει "Al HAAY HIN COVID-19 CORONAVIRUS IRUS ΣΗΜΕΙΟ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗΣ ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΗΨΙΑΣ"

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και άτομα που στέκονται

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, εσωτερικός χώρος
Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, εσωτερικός χώρος
Προηγούμενο άρθροΟι θέσεις της Συγκλήτου του Δ.Π.Θ. για το Σχέδιο Νόμου για την τριτοβάθμια εκπαίδευση
Επόμενο άρθροΣτο πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ» εντάχθηκε η πρόταση του Δήμου Αλεξανδρούπολης για την αναβάθμιση των υποδομών του Καταφυγίου Αδέσποτων Ζώων Συντροφιάς