Home ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΑΡΧΗ: Ανεπάρκεια, αδιαφορία και ανικανότητα!

ΑΡΧΗ: Ανεπάρκεια, αδιαφορία και ανικανότητα!

Ανεπάρκεια, αδιαφορία και ανικανότητα!

Δυστυχώς, παρά τις περσινές καταστροφικές πυρκαγιές με την απώλεια 1 εκατομμυρίου στρεμμάτων γης, ο κ. Ζαμπούκης και η Δημοτική Αρχή του δεν πήραν τα αναγκαία μαθήματα, ενώ φαίνεται περισσότερο από ποτέ η έλλειψη κάποιου επιχειρησιακού σχεδίου.

Η λογική ότι για όλα φταίει κάποιος άλλος και η πρόσφατη επίκληση της ανεπάρκειας της πολιτείας, δεν δικαιολογούν την έλλειψη κατάλληλης προετοιμασίας και την ανεπάρκεια απόκρισης του μηχανισμού του Δήμου.

Καταγγέλλουμε σήμερα σε όλους τους τόνους την δημοτική αρχή για απραξία,  ανευθυνότητα και  αδιαφορία.

Κύριοι σταματήστε επιτέλους τους πειραματισμούς! Η συμπεριφορά σας έχει ως αποτέλεσμα να ζούμε επικίνδυνα σε έναν «Πύργο της Βαβέλ».

Η ανεπάρκεια, η αδιαφορία και  η ανικανότητα της Δημοτικής Αρχής έχει οδηγήσει την πόλη μας σε μια θλιβερή κατάσταση:

  • Η καθαριότητα είναι ανύπαρκτη, με σκουπίδια να συσσωρεύονται σε κάθε γωνιά. Οι κάδοι απορριμμάτων ξεχειλίζουν και η δυσωδία είναι ανυπόφορη. Οι προσπάθειες για διατήρηση ενός καθαρού περιβάλλοντος είναι ανύπαρκτες, γεγονός που αποδεικνύει την πλήρη αδιαφορία για τη δημόσια υγεία και την ποιότητα ζωής των δημοτών.
  • Το κυκλοφοριακό χάος και η πλήρης αποτυχία στη διαχείριση της κυκλοφορίας δείχνει την έλλειψη οργάνωσης και σχεδιασμού από τη μεριά της δημοτικής διοίκησης. Οι δρόμοι είναι συνεχώς μπλοκαρισμένοι και οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ανεπαρκείς.
  • Η κατάσταση των δρόμων σε όλο το οδικό δίκτυο και ιδιαίτερα στους οικισμούς, είναι τραγική. Οι δρόμοι είναι κατεστραμμένοι, γεμάτοι λακκούβες που θέτουν σε κίνδυνο την ασφάλεια οδηγών, ποδηλατών και πεζών. Η αδιαφορία της Δημοτικής Αρχής για την κατάσταση του οδικού δικτύου είναι πασιφανής, με την απουσία οποιασδήποτε ουσιαστικής παρέμβασης για την επισκευή και τη συντήρηση των δρόμων.
  • Η πολιτική του «Άρτος και Θεάματα» που ακολουθεί η Δημοτική Αρχή έχει οδηγήσει σε μια αλόγιστη σπατάλη του δημοτικού χρήματος. Αντί να επενδύσουν σε ουσιαστικά έργα που θα βελτιώσουν την καθημερινότητα των πολιτών, διοργανώνουν φαντασμαγορικές πανάκριβες εκδηλώσεις και θεάματα. Η επίμονη διάθεση πόρων σε τέτοιες δραστηριότητες δείχνει την πλήρη έλλειψη ευθύνης και σοβαρότητας στη διαχείριση του δημόσιου χρήματος, αγνοώντας την δεινή οικονομική θέση που έχει περιέλθει ο Δήμος Αλεξανδρούπολης.

Αν νομίζετε ότι είμαστε υπερβολικοί κάντε μια βόλτα σε όλη την επικράτεια του Δήμου μας. Η κατάσταση που θα συναντήσετε δεν έχει προηγούμενο.

Οι πολίτες του Δήμου Αλεξανδρούπολης αξίζουν καλύτερη μεταχείριση και πραγματική δράση, όχι λόγια και δικαιολογίες.

ΦΤΑΝΕΙ!

Exit mobile version