Home ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΑΡΧΗ: “Εκεί που μας χρωστούσαν… μας πήραν και το βόδι!”

ΑΡΧΗ: “Εκεί που μας χρωστούσαν… μας πήραν και το βόδι!”

Όλοι θυμόμαστε το ζήτημα που είχε προκύψει με την συναυλία της αγαπημένης μας καλλιτέχνιδας κ. Τσαμπά,  η οποία αναβλήθηκε και δεν έγινε ποτέ, αξίας 15.500€. Είχε αποκαλυφθεί τότε, πως η ΤΙΕΔΑ Α.Ε. υποστηρίζοντας πως λόγω δικής της υπαιτιότητας υπήρξε η αναβολή, και κατέθεσε το 50% της συμφωνηθείσας αμοιβής ως προκαταβολή, δηλαδή 7.750€, αν και οι δηλώσεις της κ. Τσαμπά ήταν εντελώς διαφορετικές.

Και ενώ, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της ΤΙΕΔΑ κ. Σεραφειμίδη η αναβληθείσα συναυλία είχε συμφωνηθεί πως θα διεξαγόταν την τρέχουσα καλοκαιρινή σεζόν προέκυψε εντελώς συμπωματικά αλλαγή πλάνων.

Έτσι λοιπόν, η ΤΙΕΔΑ Α.Ε. σε συνεργασία με την διοργανώτρια εταιρεία BARKING WELL MEDIA Α.Ε., της οποίας ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος είναι ο κος Νικόλαος Κοκλώνης, αποφάσισε να μας «αποζημιώσει» για την συναυλία που πληρώσαμε κατά το ήμισυ, μας υποσχέθηκε αλλά δυστυχώς χάσαμε.

Θα συνάψουν νέο ιδιωτικό συμφωνητικό με κόστος 14.500€ χωρίς Φ.Π.Α., για άλλη μία συναυλία, με τους κ.κ. Μανώλη Κονταρό και Γιώργο Βελισσάρη.

Εκεί που μας χρωστούσαν… μας πήραν και το βόδι!______________________________________________

ΑΡΧΗ για τον Δήμο Αλεξανδρούπολης || Σ. Σταυράκογλου

Exit mobile version