Παράταση θα λάβει η μεγάλη προκήρυξη 13Κ/2021 του ΑΣΕΠ που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας, 1.468 θέσεων μόνιμου προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης σε Ο.Τ.Α. α΄ και β΄ βαθμού, στην Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας, στο Διαδημοτικό Λιμενικό Ταμείο Λέσβου και στον Φορέα Διαχείρισης Μητροπολιτικού Πάρκου Περιβαλλοντικών και Εκπαιδευτικών Δραστηριοτήτων και Ανάπτυξης Κοινωνικής Οικονομίας «Αντώνης Τρίτσης».

Σύμφωνα με  αποκλειστικές πληροφορίες της aftodioikisi.gr, ενώ η αρχική προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής λήγει στις 7 Φεβρουαρίου 2022, ημέρα Δευτέρα και ώρα 14:00, αποφασίστηκε να δοθεί παράταση μέχρι την Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου στις 14:00.

Η παράταση κρίθηκε αναγκαία, λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος αλλά και των δύσκολων συνθηκών των τελευταίων ημερών που δημιούργησαν δυσκολίες στις διαδικασίες όσων ενδιαφέρονται να  συμπληρώσουν αίτηση.

Να σημειωθεί ότι για τη συγκεκριμένη προκήρυξη θα γίνουν αλλαγές σε ότι έχει να κάνει με τη συνάφεια των μεταπτυχιακών τίτλων. Συγκεκριμένα, πρόκειται να προστεθούν και νέα μεταπτυχιακά σε ορισμένες ειδικότητες όπως αυτή των κτηνιάτρων. 

Η διαδικασία

Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο ΑΣΕΠ, αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου (Πολίτες → Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες) ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στην Προκήρυξη (Παράρτημα ΣΤ΄).

Σχετικά επισημαίνονται και τα ακόλουθα :

Τα απαραίτητα, κατά περίπτωση, δικαιολογητικά με τα οποία, αποδεικνύονται τα προσόντα, κριτήρια ή ιδιότητες που επικαλούνται οι υποψήφιοι με την αίτηση συμμετοχής τους, θα υποβληθούν, πριν την έκδοση των προσωρινών αποτελεσμάτων, μετά από σχετική Ανακοίνωση του ΑΣΕΠ (Βλ. ΚΕΦΑΛΑΙΟ Δ΄ και ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Β΄ της Προκήρυξης).

Για την ομαλή λειτουργία του συστήματος υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων, συνιστάται στους υποψήφιους να μην αναμένουν την τελευταία ημέρα για να υποβάλουν την ηλεκτρονική τους αίτηση καθώς τυχόν υπερφόρτωση του διαδικτύου ή σφάλμα στη σύνδεση με αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε δυσκολία ή αδυναμία υποβολής αυτής.

Προηγούμενο άρθροΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Ολοσχερώς καταστράφηκε κατοικία στο Κισσάριο από πυρκαγιά
Επόμενο άρθροΙκανοποίηση Σταύρου Κελέτση για τις τελικές αλλαγές στον Αναπτυξιακό Νόμο και το ειδικό καθεστώς για τον Έβρο!