Σε έναν αγώνα διαφήμιση για το χάντμπολ, οι Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης επικράτησαν με 30-29 του Πανσερραϊκού το Σάββατο στο κλειστό γυμναστήριο των Σερρών για τον 5ο όμιλο της Β’ Εθνικής των Ανδρών.

Οι Κύκλωπες βρέθηκαν να χάνουν ακόμα και με 7 γκολ διαφορά αλλά κατάφεραν τελικά να φύγουν νικητές παρ’ όλο που είχαν 9 απουσίες λόγω τραυματισμών. Στο 56ο λεπτό οι Θρακιώτες μείωσαν τη διαφορά στα 5 γκολ και στο 58′ στα 2 (28-26). Σε αυτό το χρονικό σημείο ο τερματοφύλακας του Πανσερραϊκού δέχτηκε δίλεπτη αποβολή και στη συνέχεια και δεύτερη δίλεπτη για διαμαρτυρία. Στο διάστημα αυτό οι Εβρίτες πέτυχαν 4 γκολ και δέχτηκαν μόνο ένα με αποτέλεσμα να πανηγυρίσουν μία σπουδαία νίκη.

Για τους Κύκλωπες έπαιξαν οι:

Τάρες, Χαραλαμπίδης, Μπασδάνης, Θεοδώρου, Ξανθόπουλος, Κωστόπουλος Γ. , Κωστόπουλος Β. , Γλήνιας, Καραβασίλης, Επιτρόπου, Ιβόσεβιτς, Ξηρόπουλος.

Μετά και από αυτή την αγωνιστική το Κιλκίς είναι στην 1η θέση του ομίλου με 10 βαθμούς σε 6 ματς και οι Κύκλωπες στη 2η με 9 βαθμούς επίσης σε 6 παιχνίδια, αλλά είχαν ξεκινήσει το πρωτάθλημα με -2. Επόμενο ματς για την ομάδα της Αλεξανδρούπολης την ερχόμενη Κυριακή στη Θεσσαλονίκη κόντρα στον Μακεδώνα.

Φωτογραφία: Facebook Πανσερραϊκού

Επιμέλεια: Κοσμάς Πανταζής

Προηγούμενο άρθροΜεταγραφή… ανόδου με Παναγιώτη Κουρδάκη η ΑΕ Διδυμοτείχου!
Επόμενο άρθροΣτις 24 και όχι στις 10 Φεβρουαρίου ο τελικός του Κυπέλλου της ΕΠΣ Έβρου!