ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ

ΠΡΟΣ

1. Π.Ο.Α.Σ.Υ.

2. Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟ Παναγιώτη (μέσω Π.Ο.Α.Σ.Υ.)

3. Αρχηγό ΕΛ.ΑΣ. Αντιστράτηγο κ. ΣΚΟΥΜΑ Κωνσταντίνο (μέσω Π.Ο.Α.Σ.Υ.)

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1. Μέλη Σ.Ε.Α.Υ.Ο.

2. Μ.Μ.Ε.

 

Θέμα: «Έκτακτες Μεταθέσεις έτους 2022»

 

Η εγκατάλειψη στο «έλεος του Θεού» των Αστυνομικών Υπηρεσιών συνεχίζεται ολένα και με μεγαλύτερη επιτυχία. Το απόλυτο…ΜΗΔΕΝ! Πλήρης απαξίωση όχι μόνο στο πρόσωπο του αστυνομικού αλλά και στον κώδικα μεταθέσεων.

Οι παρεμβάσεις της Ομοσπονδίας και των Πρωτοβάθμιων Οργανώσεων προς την πολιτική και φυσική Ηγεσία για την Ενίσχυση των Υπηρεσιών με ανθρώπινο δυναμικό έπεσαν στο κενό.

Η ενίσχυση των Υπηρεσιών έστω με ελάχιστες θέσεις θα ανακούφιζε στοιχειωδώς και τους συναδέλφους που αναμένουν καρτερικά μια μετάθεσή τους στον τόπο τους, στο σπίτι τους, στις οικογένειές τους που εσείς στερείτε με το «έτσι θέλω» και θα αναγνώριζε ότι η Ηγεσία δεν τους έχει εγκαταλείψει. Δυστυχώς όμως ήρθε η μεγάλη απογοήτευση.

Ξεχνάτε πως, η διεύθυνσή μας και προπάντων το προσωπικό της έχει δείξει περίτρανα της στάση της στο τεράστιο πρόβλημα με το μεταναστευτικό. Και το δυναμικό…; ΕΛΑΧΙΣΤΟ, γι’ αυτό που καθημερινά καλείται να ανταπεξέλθει. Ξεχνάτε, δυστυχώς, ποιοι «κράτησαν» τα σύνορα! Οι αστυνομικοί! Οι αστυνομικοί όλης της χώρας που πάλεψαν μερόνυχτα για να είναι η πολιτική και φυσική Ηγεσία ακμαία.

 

Φτάνει πια η απαξίωσή σας! Δέιξ’ τε το ευχαριστώ σας έμπρακτα!

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ…ΜΗΔΕΝΙΚΑ

     Με εκτίμηση,

Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ     Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

    ΗΛΙΑΣ ΑΚΙΔΗΣ     ΣΙΟΥΣΤΗ ΘΕΟΔΩΡΑ

Προηγούμενο άρθροΤΑΙΠΕΔ: Δύο προσφορές για το 67% του Οργανισμού Λιμένος Αλεξανδρούπολης
Επόμενο άρθροΠανήγυρις Ιεράς Μονής Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου Αετοχωρίου