Αυτοψία στα υπό εκτέλεση έργα της Περιφέρειας για την αποκατάσταση του οδικού δικτύου της Σαμοθράκης πραγματοποίησε ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτριος Πέτροβιτς με τον αντιδήμαρχο του νησιού Γιάννη Γρηγόραινα και μηχανικούς της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου. 

Ο κ. Πέτροβιτς δήλωσε σχετικά: «Τα έργα, μεταξύ των οποίων οι γέφυρες Απατσανάδων και Βαράδων, οι κατασκευές τεχνικών, συρματοκιβωτίων, τειχίων, στηθαίων ασφαλείας κλπ., προχωρούν μαζί με άλλες αναγκαίες παρεμβάσεις, ενώ το επόμενο διάστημα – καιρού επιτρέποντος – ξεκινούν σε όλο το οδικό δίκτυο οι ασφαλτοστρώσεις. Στόχος είναι τα έργα να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι την έναρξη της νέας τουριστικής περιόδου». 

Ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου επισκέφτηκε, επίσης, τη γέφυρα τύπου «Μπέλεϋ» στο ρέμα Πλατιά που παραδόθηκε στην κυκλοφορία, μετά την τοποθέτηση από τον στρατό. 

Προηγούμενο άρθρο«Ένωση για την Ανάπτυξη της Προσωποκεντρικής Προσέγγισης και της Παιδοκεντρικής Παιγνιοθεραπείας Νοτιοανατολικής Ευρώπης» Πως το παιχνίδι θεραπεύει…
Επόμενο άρθροΑφημένοι στη μοίρα τους νιώθουν οι ψαράδες στον Έβρο