Από παλιά και καινούρια πρόσωπα αποτελείται το νέο Διοικητικό Συμβούλιο των Κυκλώπων όπως αυτό έγινε γνωστό μετά τις εκλογές της Κυριακής 4/9.

Η ανακοίνωση των Κυκλώπων:

«Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου, η έκτακτη Γενική Συνέλευση του Αθλητικού Σωματείου Κύκλωπες, κατά την οποία εξελέγη το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, η νέα εξελεγκτική επιτροπή, ενώ επίσης πραγματοποιήθηκε ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός.

Κατά την έκτακτη Γ.Σ. που άρχισε στις 11:00 π.μ., νέα μέλη του Δ.Σ. εξελέγησαν: η Γκαϊταρτζάκη Παρασκευή, ο Κεσούδης Βασίλειος, η Τσιακιρούδη Λία, ο Αργυρούδης Δημήτρης, ο Πουτουλίδης Απόστολος, ο Κεπεσίδης Λάζαρος και ο Αρζίδης Βλαδίμηρος.
Αναπληρωματικά μέλη εξελέγησαν η Χαραλαμπάκη Κωνσταντίνα και η Λεγγέτση Κούλα
Στην εξελεγκτική επιτροπή εξελέγησαν η Φαρδύ Εύη, η Κουρουτζίδου Έφη και η Φαλέκα Λίτσα. Μετά το πέρας των αρχαιρεσιών συζητήθηκαν τα θέματα που προέκυψαν τις τελευταίες μέρες, με κυριότερο τις ώρες προπόνησης στο κλειστό γυμναστήριο “Μ. Παρασκευόπουλος”.

Το νέο Δ.Σ. έπειτα από εποικοδομητική συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων αποφάσισε τη στάση που θα κρατήσει τόσο αναφορικά με το συγκεκριμένο θέμα, όσο και μ’ άλλα, που αφορούν την ομάδα. Η Γ.Σ. πραγματοποιήθηκε υπό την παρουσία ικανοποιητικού αριθμού μελών.

Αμέσως μετά το πέρας της γενικής συνέλευσης συνεδρίασε το νέο Δ.Σ.

Πρόεδρος του νέου Δ.Σ. εξελέγη η Γκαϊταρτζάκη Παρασκευή, στη θέση της Γ.Γ. η Λία Τσιακιρούδη, ταμίας ο Κεπεσίδης Λάζαρος, ο οποίος ανέλαβε επίσης τη θέση του Εφόρου του γυναικείου τμήματος , Α’ αντιπρόεδρος εξελέγη ο Κεσούδης Βασίλειος, Β’ Αντιπρόεδρος ο Πουτουλούδης Απόστολος , έφορος ανδρικού τμήματος ο Αργυρούδης Δημήτρης, Υπεύθυνος Επικοινωνίας και Δημόσιων Σχέσεων ο Αρζίδης Βλαδίμηρος, ενώ ο Πουτουλούδης Απόστολος ανέλαβε και το νομικό τμήμα.

Ακόμη, στη θέση του γενικού αρχηγού και του εκπροσώπου του συλλόγου στην Ο.Χ.Ε. και στην ΕΣΧΑΜΑθ, ορίστηκε έπειτα από έγκριση της Γ.Σ. και του Δ.Σ. ο Χαραλαμπάκης Δημήτρης».

Επιμέλεια: Κοσμάς Πανταζής

Προηγούμενο άρθροΗ κυβέρνηση δίνει δωρεάν συνδρομητική τηλεόραση στη Θράκη
Επόμενο άρθροΕιδικά μισθολόγια: Έτοιμες οι νέες ρυθμίσεις – Πότε ξεκινούν