Home ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ Αν. Δημοσχάκης: “Το πόρισμα της Διακομματικής Επιτροπής για την Θράκη θα θωρακίσει...

Αν. Δημοσχάκης: “Το πόρισμα της Διακομματικής Επιτροπής για την Θράκη θα θωρακίσει πολυεπίπεδα στην περιοχή”

Η ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-ΘΡΑΚΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΠΡΟΤΥΠΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ!! 

ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΗ & ΑΝΑΠΤΥΓΜΕΝΗ ΘΡΑΚΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜ-Θ…ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΙΣΧΥΡΗ ΕΛΛΑΔΑ!! 

Στην χθεσινή του (6/4) ομιλία επί του Πορίσματος  της Διακομματικής Επιτροπής για την ανάπτυξη της Θράκης, ο Βουλευτής Έβρου & Επίτιμος Αρχηγός της Αστυνομίας, Αν.Δημοσχάκης, τόνισε ότι οι προτεινόμενες πολιτικές είναι καινοτόμες & υλοποιήσιμες, θέτοντας σε τροχιά ανάπτυξης & ευημερίας τον Έβρο, την Θράκη αλλά και όλη την Περιφέρεια της ΑΜ-Θ!!

Ειδικότερα ανέφερε τα ακόλουθα :

Η 6η Απριλίου 1914, αποτελεί ιστορική ημέρα μνήμης για το ‘μαύρο Πάσχα‘ των Θρακών, σηματοδοτώντας την κορύφωση της εθνικής τραγωδίας!!
Σε αυτή την ιστορική ημέρα για τον Θρακικό οικουμενισμό, η Βουλή των Ελλήνων υποδέχτηκε το ψηφισθέν πόρισμα της Διακομματικής Επιτροπής για τη Θράκη!!
Την επανασύσταση της οποίας διεκδίκησε αταλάντευτα και επίμονα ο ίδιος, τόσο ως βουλευτής της αντιπολίτευσης όσο και της συμπολίτευσης!!
Η υλοποίηση του οράματος του αείμνηστου Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, από τον σημερινό Πρωθυπουργό της Χώρας, με την γενναία απόφαση του Ιουλίου 2020, αποδεικνύει ότι ο Έβρος & η Θράκη αποτελούν εθνική προτεραιότητα της κυβέρνησης!
Οι πολιτικές του τελικού πορίσματος είναι υλοποιήσιμες καθώς με την συγκρότηση της Επιτροπής Παρακολούθησης θα ελέγχεται κάθε δύο χρόνια αν η εκάστοτε κυβέρνηση τις υλοποιεί!!
Ο πρωτογενής τομέας και η μεταφορική, συγκοινωνιακή, ενεργειακή, οικονομική και εκπαιδευτική θωράκιση της εθνικά ευαίσθητης περιοχής…βρίσκονται σε προτεραιότητα!!
Τόνισε εμφατικά, ότι η ”αχίλλειος πτέρνα” του Έβρου & της Χώρας είναι το Τρίγωνο Ορεστιάδας με τα 17 χωριά και για τον λόγο αυτό προβλέπονται στοχευμένες αναπτυξιακές πολιτικές!
Κλείνοντας υπογράμμισε ότι το εν λόγω πόρισμα θα αποτελέσει τον οδηγό πολιτικών όλων των κυβερνήσεων και θα μείνει ανεξίτηλο στην ιστορία!!!

Exit mobile version