Στο «Παίζουμε Θράκη» με τον Κοσμά Πανταζή στον Maximum FM 93,6 μίλησε ο ταμίας του τμήματος βόλεϊ του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και μέλος του ΔΣ της ΕΟΠΕ, Αντώνης Τελόπουλος.

Ο κ. Τελόπουλος αναφέρθηκε στο πολύ σοβαρό πρόβλημα που έχει προκύψει στο ΤΑΑ του Εθνικού με τον πρώην προπονητή της ομάδας Γιάννη Ανδρεάδη.

Όπως είπε ο ταμίας του Εθνικού, το ΤΑΑ όφειλε στον κ. Ανδρεάδη 22.000 ευρώ από όταν αυτός ήταν προπονητής της ομάδας. Από αυτό το ποσό του είχαν κατατεθεί τα 11.000 και είχε γίνει μία προφορική συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών ότι από την επιχορήγηση του Δήμου Αλεξ/πολης στον Εθνικό θα του καταβάλονταν το ποσό των 8.000 ευρώ και την επόμενη σεζόν από τη νέα επιχορήγηση θα έπαιρνε τα υπόλοιπα.

Σύμφωνα όμως και πάλι με τον κ. Τελόπουλο, η παραπάνω συμφωνία δεν τηρήθηκε από πλευράς του κ. Ανδρεάδη και μάλιστα σήμερα ο άλλοτε προπονητής του Εθνικού ισχυρίστηκε ότι ποτέ δεν έγινε αυτή η συμφωνία και προβαίνει σε ασφαλιστικά μέτρα για να μπορέσει να πάρει όλο το ποσό. Αποτέλεσμα αυτού είναι όπως είπε ο ταμίας των Θρακιωτών, να υπάρχει κίνδυνος να μην καταφέρει η ομάδα να πληρώσει τους παίκτες καθώς τα χρήματα από την επιχορήγηση προοριζόντουσαν για την μισθοδοσία τους.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη παρακάτω:

 

Προηγούμενο άρθροΑπαγόρευση βαρέων οχημάτων στην Εγνατία Οδο για το Πάσχα
Επόμενο άρθροΑπαγόρευση αλιείας στην Π.Ε. Έβρου από 15-04-2017 έως και 30-05-2017