7 μήνες από τις εκλογές και 4 μήνες διοίκησης από την νέα δημοτική Αρχή είναι ικανό χρονικό διάστημα για την εξαγωγή συμπερασμάτων και κρίσης περί της εικόνας του Δήμου μας στο μέλλον.

Ένας Δήμος οφείλει να βαδίζει ταυτόχρονα σε τρείς άξονες: α) οράματος, β) προγράμματος και γ) διαχείρισής.

Για να συμβούν και τα τρία απαιτείται συμμετοχή των μελών της Δημοτικής Αρχής και του Δημάρχου στην αυτοδιοικητική ιστορία. Δεν υπάρχει .

Απαιτείται μεγάλη  αυτοδιοικητική εμπειρία. Δεν υπάρχει.

Απαιτείται εξειδίκευση και τεχνογνωσία. Δεν υπάρχουν.

Απαιτείται δυνατότητα σύνθεσης, απόψεων και ιδεών. Δεν υπάρχει.

Απαιτείται χρησιμοποίηση όλων εκείνων που υλοποιήθηκαν από τις προηγούμενες δημοτικές Αρχές . Υπάρχει απόλυτη άρνηση περί τούτου.

Απαιτείται ουσιαστικός και παραγωγικός διάλογος. Δεν υπάρχουν.

Απαιτείται ζωντανό δημοτικό συμβούλιο και συμμαχίες σε επίπεδο σύγκλησης θέσεων και προγραμμάτων. Δεν υπάρχουν.

Απαιτείται τέλος όραμα και πρόγραμμα που δεν εμφανίσθηκε ούτε προεκλογικά, ούτε 7 μήνες μετεκλογικά και βέβαια ούτε διαχείριση  υπάρχει σήμερα, αφού η νέα δημοτική Αρχή δεν κατάλαβε ότι διοικεί, ούτε πως πρέπει να διοικεί. Διότι η διοίκηση για όσους γνωρίζουν τα δημοτικά πράγματα της Αλεξανδρούπολης σήμερα εξικνείται και ολοκληρώνεται στα παρασκήνια και στο διαδίκτυο με συγκεκριμένους συνεργάτες του νέου Δημάρχου ( άτυπους & τυπικούς ).

Δεν κατάλαβε ή δεν μπορεί να καταλάβει η νέα δημοτική Αρχή και ο νέος Δήμαρχος ότι κέρδισαν τις εκλογές και δεν απαιτείται αρρωστημένα να προσπαθούν να κτυπήσουν την παλιά δημοτική Αρχή και τον πρώην Δήμαρχο, «καθιστάμενοι αντιπολίτευση».

Αντίθετα  όφειλαν στα πλαίσια της φιλοσοφίας του Κλεισθένη, όντας μια μικρή ομάδα 10 συμβούλων, όπου κάποιοι  μόνον έχουν ελάχιστη εμπειρία στην αυτοδιοίκηση, να μαζέψουν τις υπόλοιπες αυτοδιοικητικές δυνάμεις και να συνθέσουν. Αντί αυτού είπαν:

Ο Λαμπάκης και η πρώην δημοτική Αρχή έχει ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΕΡΓΟ. ΔΕΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ. Έτσι απλά άφησε πίσω όλα εκείνα που κατέστησαν τον Δήμο  Αλεξανδρούπολης πρωτοπόρο στην Ελλάδα , σε ενέργεια, τηλεθερμάνσεις , σε έργα αναπτυξιακά και καινοτόμα και όλα αυτά όχι με χρήματα των δημοτών αλλά με χρήματα της Ε.Ε. (ΕΣΠΑ) , που επίσης λόγω μεγάλης απορρόφησης ανέδειξαν τον Δήμο μας στους πρώτους δήμους , πανελλαδικά.

Τα πέταξαν κυριολεκτικά όλα στα σκουπίδια , απαξίωσαν όλα τα εν εξελίξει και επιστημονικώς τεκμηριωμένα έργα ,  τορπίλισαν τα πάντα σε μια αποδεδειγμένη πλέον προσπάθεια τους, να εξαφανίσουν ότι έχει την σφραγίδα της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής   ενισχύοντας την ρήση Ζαμπούκη «ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΡΓΟ ΜΗΔΕΝΙΚΟ» !!! Εύλογο το ερώτημα!!! Τότε, όλες οι διακρίσεις στην παλαιά Δημοτική αρχή για το έργο της,    τί αφορούσαν;;;;;!!!!!!!!!!!!

Δυστυχώς ο νέος δήμαρχος είναι αποδεδειγμένα άσχετος με το αντικείμενο, εκδικητικός (γιατί άραγε, διότι νίκησε στις εκλογές;;;;;) και αμετανόητος έχοντας δυσλειτουργία δημιουργίας, φοβικά σύνδρομα, στοιχεία που δεν δημιουργούν αισιοδοξία για το μέλλον της Αλεξανδρούπολης.

Είναι σύμφωνα με τα παραπάνω πλέον του βεβαίου,  ότι το καράβι που λέγεται Δήμος Αλεξ/πολης οδηγείται με μαθηματική ακρίβεια στα βράχια, ενώ πριν 7,5 μήνες οδηγούσε τους άλλους 324 δήμους της Ελλάδας,  όντας πρωτοπόρος σε σχεδιασμό ,χρηματοδοτήσεις και καινοτομία.

 

ΤΙ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ

Απλά, αυτό που ορίζει η φιλοσοφία του νόμου  του Κλεισθένη( καλώς ή κακώς), είναι η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ. Για να συμβεί αυτό,  πρέπει αυτή η πλειοψηφία να κτισθεί εάν είναι δυνατόν, από όλους. Άρα δεν αποκλείεται κανείς,  εφ’ όσον εξελέγη από τον λαό . Γιατί αποσπασματικές προσπάθειες με το μοίρασμα έμμισθων θέσεων σε 2 μέλη από άλλες παρατάξεις ,προσβάλλει ακόμα περισσότερο τον λαό και ιδιαίτερα τους υπόλοιπους   Δημοτικούς συμβούλους.

Και αυτό,  διότι συγκρότηση πλειοψηφίας σημαίνει ότι «βάζουμε κάτω τα προγράμματά μας (όσοι έχουν !!!!), προσδιορίζουμε τα κοινά μας δεδομένα, τους σχεδιασμούς και  τις στοχεύσεις μας, προσδιορίζουμε αυτά που είναι απαραίτητο να υλοποιηθούν και αποφασίζουμε χρονικά τις προτεραιότητες. Έτσι δημιουργούμε σύγκλιση θέσεων,  στο πλαίσιο της πλειοψηφίας εξασφαλίζοντας κλίμα ειρήνης και δημιουργίας μέσα στο δημοτικό συμβούλιο, όπου πλέον δεν υπάρχουν αποκλεισμοί. Αλήθεια ποιός δημοκράτης δεν θα ήθελε να συμβεί αυτό;;;;;;

Υπό αυτό το πρίσμα  οι 41 δημοτικοί σύμβουλοι,  ο νυν δήμαρχος και ιδιαίτερα  οι δημοτικοί σύμβουλοι που δέχθηκαν έναντι μισθού να δώσουν την θετική  ψήφο τους λέγοντας «ναι σε όλα» , έχουμε υποχρέωση με προσωπική ευθύνη, να συναινέσουμε στην δημιουργία ενός πλαισίου πλειοψηφίας που θα αποτελέσει το εφαλτήριο για την συνέχιση της δημιουργίας στον Δήμο μας, αλλά και την προώθηση όλων εκείνων των αναπτυξιακών και καινοτόμων δυναμικών για τον Δήμο Αλεξ/πολης  στις επόμενες δεκαετίες.

Η αγωνία μας είναι μεγάλη  για τον Δήμο μας και τους δημότες, χωρίς, να τίθεται θέμα έμμισθων θέσεων από πλευράς εμού και των μελών  της παράταξής μας , ούτε εξαρτάται η πρότασή μας αυτή από το οποιοδήποτε αποτέλεσμα που θα προκύψει από την οσονούπω αναμενόμενη απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας.    Εφ’ όσον υπάρξει σύγκλιση πριν την έκδοσή της απόφασης του ΣΤΕ, θα ισχύσει αυτή η προαποφασισμένη σύγκλιση.

Επειδή δεν υπάρχει χρόνος και οι ευθύνες μας είναι μεγάλες, την παρούσα την αποστέλλω σε όλους τους δημοτικούς συμβούλους και στον νυν δήμαρχο. Ταυτόχρονα την δημοσιοποιώ προκειμένου να λάβει γνώση ο λαός του Δήμου μας,  καθώς έχω υποχρέωση να τον πληροφορήσω, ως αποδέκτη όλων των καλών ή κακών πολιτικών μας.

 

ΑΝΟΙΚΤΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗΣ ΘΕΣΕΩΝ  ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ  ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:

Η παράταξή μας «ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΛΑΜΠΑΚΗΣ» συνεχίζει τον αγώνα της για δημιουργία υγιούς πλειοψηφίας πάνω στο πλάνο  της σύγκλισης θέσεων και υγιούς συνεργασίας κυρίως επί των παρακάτω θεμάτων :

  1. Αποδοχή  της πρότασης του ΟΛΑ για επέκταση της ανάπλασης του παραλιακού μετώπου, συμπεριλαμβανομένης και της υπόλοιπης Δυτικής  Χερσαίας ζώνης προκειμένου να δημιουργηθεί μια συνολική εικόνα. Θα ακολουθήσει το θέμα της μεταβίβασης τμημάτων της δυτικής χερσαίας ζώνης  κατά κυριότητα στο Δήμο Αλεξανδρούπολης, μετά από την ολοκλήρωση του Master Plan του ΟΛΑ και τον αποχαρακτηρισμό τους από το Υπουργείο Οικονομικών. Συμπληρωση   της πρότασης για αρχιτεκτονικό διαγωνισμό, με την προσθήκη του γηπέδου ο Φώτης Κόσμας και χώρου πέριξ των γηπέδων ως και του πάρκου Προσκόπων. Τέλος σημειώνουμε ότι η ανάπλαση της Δ. χερσαίας ζώνης κάτω από τον φάρο που άρχισε πριν από ένα (1) χρόνο με 2.000.000 € στα πλαίσια του ΣΒΑΑ αποτελεί ένα υπέροχο εφαλτήριο – ερέθισμα για την κατασκευή ΜΑΡΙΝΑΣ από τον Ο.Λ.Α. , μπροστά από την υλοποιημένη ανάπλαση.
  2. Τακτοποίηση του χώρου στάθμευσης, στον υφιστάμενο χώρο της Δυτικής Χερσαίας ζώνης, με τρόπο που θα συμφωνηθεί με την διοίκηση του ΟΛΑ και το ΤΑΙΠΕΔ, προκειμένου να λυθεί άμεσα το πρόβλημα της στάθμευσης  αυτ/των στο Δήμο Αλεξ/πολης , ει δυνατόν από σήμερα,.
  3. Πίεση προς την Δημοτική Αρχή  ώστε να αντιληφθεί την άμεση ανάγκη   μετακίνησης του ΚΤΕΛ ανατολικά, εκμεταλλευόμενη  τον αγώνα μας και τα μέχρι τώρα αποτελέσματα που παρήχθησαν, ώστε να ολοκληρωθεί η διαδικασία μετεγκατάστασης του  το συντομότερο δυνατόν.
  4. Όχι μόνο η διατήρηση της πεζοδρόμησης της οδού Κύπρου, αλλά άμεσα η επέκταση  όλων των υπόλοιπων πεζοδρομήσεων του παλιού κέντρου με ανάπλαση των οδών , σαν μοναδική ευκαιρίας ανάδειξης του παλαιού κέντρου της πόλης βάσει και της κυκλοφοριακής μελέτης, εγγράφοντας με αναμόρφωση πλέον   στον προϋπολογισμό και το τεχνικό πρόγραμμα ποσόν 250.000€ για την ανάπλαση των πεζοδρόμων όλου του παλαιού κέντρου όπως αυτό προκύπτει από την επιστημονική κυκλοφοριακή μελέτη.
  5. Άμεση εγγραφή με τροποποίηση πλέον του Τεχνικού Προγράμματος για  την τηλεθέρμανση των Φερών και των 6 οικισμών της περιοχής των Φερών (32.000.000,00€) και  της Τραϊανούπολης (12.000.000,00€), ως και αγώνας για την διεκδίκηση ( κατά τα πρότυπα του ΤΑΠ) του ζεστού νερού που θα παραχθεί από την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας στη ΒΙΠΕ ΑΒΑΝΤΑ  από τον ΟΜΙΛΟ ΚΟΠΕΛΟΥΖΟ, ώστε μ’ αυτό να τηλεθερμάνουμε τον οικισμό του Αβάντα (δηλαδή για την δημιουργία τρίτης τηλεθέρμανσης από διαφορετική πράσινη πηγή).
  6. Άμεση εγγραφή στο τεχνικό πρόγραμμα της ανάπλασης των Ιαματικών-Λουτρών στην Τραϊανούπολη, διότι η μελέτη έχει ολοκληρωθεί ως προς το ξενοδοχειακό συγκρότημα και το υδροθεραπευτήριο, μη δυνάμενοι ν’ αναμένουμε άλλο  την αρχαιολογία, η οποία μας καθυστέρησε επί 1 έτος χωρίς ανταπόκριση για την ανάπλαση των οθωμανικών λουτρώνων που θα αντικαθιστούσε το υφιστάμενο υπό ανάπλαση υδροθεραπευτήριο, κατά πρόταση τους.
  7. Επέκταση σ’ ολόκληρη την πόλη του συστήματος των ημιυπόγειων κάδων η υπόγειων αποτελούντος πολιτισμό και νοικοκυροσύνη.
  8. Πίεση προς την κεντρική σκηνή ώστε μετά την ολοκλήρωση της μικρής περιφερειακής, να προχωρήσει επιτέλους η κατασκευή της μεγάλης περιφερειακής που συμπίπτει για 374 μέτρα με την  υφιστάμενη μικρή περιφερειακή, αφού από έτους και πλέον υφίσταται με ενέργειες μας ολοκληρωμένη μελέτη κατασκευής της μεγάλης περιφερειακής . Συνέχιση της πίεσης μας προκειμένου στον προϋπολογισμό των 32.000.000.00 € για την  κατασκευή της μεγάλης περιφερειακής να προστεθεί και το ποσό των 2.000.000.00 € για την διάνοιξη και την επιβεβλημένη ανακατασκευή του δρόμου Αλεξ/πολης – Παλαγίας, λόγω της υφιστάμενης επικινδυνότητας για ι την σωματική ακεραιότητα των κατοίκων του άνω οικισμού. Σημειωτέον ότι ως δημοτική Αρχή τροποποιήσαμε την μελέτη για να την καταστήσουμε εφαρμόσιμη προς υλοποίηση. Το έργο αυτό πρέπει να ολοκληρωθεί για να καταστεί δυνατή η ανάπτυξη του λιμανιού μας .
  9. Άμεση  ολοκλήρωση  των τελευταίων λεπτομερειών  για την επέκταση του σχεδίου πόλης Ν .Χιλής – Αγίου Βασιλείου  για να ωφεληθούν οι συμπολίτες μας τα αγαθά των επεκτάσεων με την οικοπεδοποίηση των εδαφών.
  10. Δημιουργία αγωγού μεταφοράς νερού από τον υδροταμιευτήρα στην δυτική πλευρά του Δήμου( Μάκρη – Δίκελλα)
  11. Άμεση εγγραφή με τροποποίηση του τεχνικού προγράμματος της κατασκευής του κόμβου Δικέλλων , καθ ΄όσον η μελέτη είναι ολοκληρωμένη προ 8μήνου και την καταθέσαμε προς έγκριση στην ΕΓΝΑΤΙΑ ΑΕ.
  12. Η τεχνική μας υπηρεσία να αρχίσει γρήγορα την  υλοποίηση μελέτης (έχουσα την δυνατότητα προς τούτο) για την κατασκευή ενός δημοτικού σχολείου και τριών νηπιαγωγείων στον κατοχυρωμένο από το 2011 χώρο των 32 στρεμμάτων για χρήση σχολείου στο πάρκο Αλτιναλμάζη.
  13. Την ολοκλήρωση με την καταβολή 24.000 € στον εξωτερικό μελετητή για την  ολοκληρωμένη μελέτη που αφορά στο κλειστό γυμναστήριο , ως είχαμε υποσχεθεί  ώστε να συνεχίσουμε τον αγώνα για την προσθήκη στο ήδη κατοχυρωμένο ποσό των  3,900,000,00€ ΄ώστε να φθάσει τα 7,500,000,00€ βάσει της μελέτης που εκπόνησε με πολύ  κόπο η τεχνική υπηρεσία του Δήμου μας. Και αυτό γιατί το έργο το δικαιούμαστε .
  14. Επέκταση της αστικής συγκοινωνίας (κατά το πρότυπο της υφιστάμενης από το γήπεδο –δημοτικό παρκινγκ προς το κέντρο) και στην βόρειο-ανατολική πλευρά δηλαδή από το πάρκο Αλτιναλμάζη προς το κέντρο.
  15. Εκπόνηση μελέτης και κατασκευή  μουσικού λυκείου ώστε να ολοκληρωθεί η υπέροχη προσπάθεια που άρχισε με την δημιουργία του μουσικού Γυμνασίου και την ορθή χρήση του αναπλασμένου και ανακαινισμένου κτηρίου του παλαιού  παλαιού νοσοκομείου.
  16. Επέκταση των ηχητικών φαναριών (όπως αυτά που τοποθετήσαμε στην Λεωφόρο Δημοκρατίας και 14ης Μαΐου), αλλά και επιδιόρθωση ως και δημιουργία σε ολόκληρη την πόλη της Αλεξ/πολης και Φερών διαβάσεων για ΑΜΕΑ.
  17. Πίεση προς την Περιφέρεια για την έναρξη κατασκευής του δρόμου που θα συνδέσει την Μαρώνεια με την αρχαία ζώνη.
  18. Διερεύνηση όλων εκείνων των στοιχείων που θα μας οδηγήσουν σε διευθέτηση όλου του χώρου γύρωθεν των αποθηκών της ΚΥΔΕΠ , ώστε να τεθούν οι βάσεις για την αξιοποίηση τους.
  19. Η κατασκευή της ιχθυαγοράς με δεδομένο ότι η μελέτη έχει ολοκληρωθεί επί θητείας  μας και δεν μένει παρά η κατάθεσή της στην περιφέρεια για την χρηματοδότησή της (1.200.000.00 € ) που είναι υπεσχημένη.
  20. Η συνέχιση της λειτουργίας του Ινστιτούτου Θρακικών μελετών .
  21. Η κατασκευή της βάσης και η εγκατάσταση  του αθλητικού θόλου επιτέλους!!!
  22. Η συμπλήρωση με δύο γήπεδα ακόμη τένις στο χώρο του παλαιού κολυμβητηρίου , με δεδομένη την ύπαρξη των  4 ήδη υφιστάμενων γηπέδων, αποδυτηρίων λουτρών και των κερκίδων.
  23. Δημιουργία ΚΗΦΗ (κέντρου ημερήσιας φροντίδας ηλικιωμένων ) στο Β’ ΚΑΠΗ.
  24. Προώθηση του σχεδίου για την δημιουργία ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ στον Απαλό.
  25. Ίδρυση 4 νέων βρεφικών τμημάτων ( 3 στην Αλεξ/πολη και 1 στις Φέρες).
  26. Κατασκευή του «Βήρειου» εκθεσιακού κέντρου Φερών.
  27. Κατασκευή  κόμβου εισόδου εξόδου Πυλαίας.
  28. Αξιοποίηση της μελέτης Πετάλου, προϋπολογισμού για την υλοποίηση της 500.000,00€ περίπου εξ ιδίων πόρων, ευρισκόμενη στα χέρια του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης.
  29. Κατασκευή γηπέδου 8Χ8 στις Φέρες.
  30. Συνέχιση της διεκδίκησης του κτιρίου του Παλαιού Α.Τ. Φερών για την μεταφορά της δημοτικής βιβλιοθήκης Φερών και συστέγαση της εφηβικής.

Εννοείται ότι δεν αναφερόμαστε σε έργα καθημερινότητας ή έργα που οι διευθύνσεις και οι υπηρεσιακοί παράγοντες έχουν ήδη προκαθορίσει όπως (αποχετεύσεις ,ασφαλτοστρώσεις , πολιτική προστασία , αγροτική οδοποιία κλπ.)

Παρακολουθούμε και επεμβαίνουμε όπου χρειάζεται για τα έργα που ξεκίνησαν στην θητεία μας.  ΣΦΑΓΕΙΟ ΦΕΡΩΝ – ΓΥΜΝΑΣΙΟ – ΛΥΚΕΙΟ ΚΕΓΕ – ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ – ΓΕΩΘΕΡΜΙΚΟ ΤΡΑΙΑΝΟΥΠΟΛΗΣ – ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΧΕΡΣΑΙΑΣ ΖΩΝΗΣ – ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΓΑΙΟΣΕ – ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΠΑΡΚΟΥ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ – ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΓΗΠΕΔΑ – ΜΕΑ – ΧΥΤΥ – ΠΟΛΥΚΕΝΤΡΟ ΛΟΥΤΡΟΥ – ΛΥΚΕΙΟ ΦΕΡΩΝ  ενταγμένα ήδη με συγκεκριμένες χρηματοδοτήσεις ή όπου η κατασκευή τους είναι σε εξέλιξη.

Τέλος παρακολουθούμε στενότατα την καλή λειτουργία όλων των υλοποιημένων και ολοκληρωμένων ήδη έργων ήτοι : κολυμβητηρίου – μικρής περιφερειακής – δημοτικού ωδείου – Δημοτικής βιβλιοθήκης – πάρκου Αλτιναλμάζη – Μουσικού γυμνασίου – βιολογικού Φερών – περιφερειακού ιατρείου Φερών, καταφύγιου αδεσπότων.

Από όσα εκθέσαμε,  άλλα υλοποιήσαμε ως  προηγούμενη δημοτική Αρχή,  άλλα υλοποιούνται και άλλα πρέπει να τα δρομολογήσουμε.

Και βέβαια σχεδόν όλα βρίσκονται μέσα στο προεκλογικό μας πρόγραμμα.

Η δημοτική Αρχή ωστόσο μέχρι τώρα ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ !!! που προσφέραμε χωρίς να ζητήσουμε τίποτα , σκεπτόμενοι το καλό του τόπου και των δημοτών μας, έχοντας ως παράταξη τον μεγαλύτερο αριθμό συμβούλων στο δημοτικό συμβούλιο. Οι εκλογές είναι μετά από 3,5 έτη. Επομένως υποχρέωση  όλων μας είναι να συγκλίνουμε για το καλό του Δήμου μας και των δημοτών, γι΄αυτό απευθυνόμενοι προς όλες τις παρατάξεις , καλούμε να συγκλίνουμε όσο το δυνατόν περισσότεροι για την υλοποίηση έργων στον Δήμο μας, με την πλειοψηφία που θα δημιουργήσουμε.

ΧΩΡΙΣ  ΣΥΜΠΝΟΙΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΛΙΣΗ  ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΜΑΣ ΣΚΟΠΟ .

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΖΗΤΑΜΕ ΝΑ ΣΧΗΜΑΤΙΣΘΕΙ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΜΕ ΣΥΓΚΛΙΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΘΕΣΕΩΝ , ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΜΑΣ .

ΟΥΤΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ,ΟΥΤΕ ΣΥΝΔΙΟΙΚΗΣΗ ,ΟΥΤΕ ΕΜΙΣΘΕΣ ΘΕΣΕΙΣ.

Όλα όσα αναφέρονται στο κείμενο αυτών των προτάσεων έχουν την αυτοδιοικητική εμπειρία και γνώση μιας μεγάλης ομάδας αυτοδιοικητικών που επί 9 έτη έβαλαν τις βάσεις για τον Δήμο  Αλεξανδρούπολης των επόμενων δεκαετιών.

Στον αγώνα για ένα καλύτερο δήμο κανείς δεν περισσεύει .

ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ  ΔΕΧΘΕΙΤΕ ΤΟ ΠΙΟ ΠΑΝΩ «ΣΑΛΠΙΣΜΑ» ΓΙΑ ΣΥΓΚΛΙΣΗ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ ΒΑΘΜΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΘΕΣΕΩΝ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ E-MAIL : vaggelislabakis@gmail.com ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ 20/1/2019.

Εάν δεν υπάρξει σύγκλιση,  είναι βέβαιο ότι θα χαθούν πολλά έργα  και θα ζημιωθεί ο ο λαός του Δήμου μας,  καθώς υπάρχει ανάγκη πολύπλευρων ενεργειών  σε Περιφέρεια, Υπουργεία και Οργανισμούς και όπως έχει διαφανεί η παρούσα  Δημοτική αρχή δεν μπορεί να τα παρακολουθήσει

Ως αληθινοί αυτοδιοικητικοί θλιβόμεθα όχι γιατί πάψαμε να διοικούμε, αλλά γιατί η νέα Δημοτική Αρχή και ο Δήμαρχος ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ να παρακολουθήσουν την δημιουργία στο Δήμο μας, απαξιώνοντας ότι έγινε μέχρι τώρα.

Αλεξανδρούπολη, 14-01-2020

Βαγγέλης Λάμπακης 

Επικεφαλής της παράταξης  

«Πόλη & Πολίτες»

 

Υ.Γ. Το παρόν τέθηκε στην Γεν. Συνέλευση της παράταξης παρουσία 67 μελών την 11-01-2020 και ψηφίσθηκε ομόφωνα.

Προηγούμενο άρθροΠαρέμβαση Σταύρου Κελέτση στη Βουλή για τα προβλήματα του Αεροδρομίου Αλεξανδρούπολης
Επόμενο άρθροΔιαμαρτυρία στο Σύνταγμα την Κυριακή για το μεταναστευτικό – Λεωφορεία και από την Θράκη