Δυστυχώς άλλη μια μεγάλη ευκαιρία χάθηκε!!!!!!

Αφορούσε τη δημιουργία δικτύων αποχέτευσης και εγκαταστάσεων επεξεργασίας λυμάτων στην Δημοτική Ενότητα Τραϊανούπολης.

Την Τετάρτη 22 Ιουλίου 2020 είχε πραγματοποιηθεί συνάντηση εργασίας μεταξύ της Αντιδημάρχου κ. Ελένης Ιντζεπελίδου, του Πρόεδρου, πλέον, της ΔΕΥΑΑ κ. Μπάμπη Μιχαηλίδη και υπηρεσιακών παραγόντων, για την ενίσχυση και την πιθανή αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης στην Τραϊανούπολη και την δημιουργία αποχέτευσης λυμάτων, με την ένταξη των σχετικών μελετών της υπηρεσίας στο πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης” του Υπουργείου Εσωτερικών.

Διθύραμβοι τότε στο Facebook και στα ΜΜΕ.

Τον Σεπτέμβριο του 2020 δόθηκαν τρεις αναθέσεις για τη σύνταξη σχετικών μελετών (τοπογραφική, υδραυλική, περιβαλλοντική) σε Αθηναίους μελετητές!

Κι όμως! Έκτοτε δεν υπάρχει καμιά πληροφόρηση για την υπόθεση και τα νερά είναι λιμνάζοντα!

Την 3η Μαρτίου 2022 “άνοιξε” η πρόσκληση από το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας για την υποβολή προτάσεων χρηματοδότησης που αφορούσε οικισμούς κάτω των 2.000 κατοίκων, περίπτωση που ήταν “κομμένη και ραμμένη” για τους οικισμούς της Τραϊανούπολης.

Η προθεσμία έληξε στις 31 Μαρτίου και δυστυχώς η ΔΕΥΑΑ δεν κατέθεσε πρόταση!!!

Πήγαν τζάμπα οι αναθέσεις!!!

Άλλη μια περίπτωση που η Δημοτική Αρχή… κοιμήθηκε!

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "04.03.202214:34:42 ΑΚΡΙΒΕΣ αακά... Π.: ΥΠΕΝ/ΥΠΡΓ/21905/2064 Ημ/νία: 04/03/2022 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ TỊχ. Δ/νση: Μεσογείων 119, Αθήνα ΦΡΑΓΚΟΥ ΖΑΧΑΡΙΑΣ 2131513707 Email: z.fragkou@prv.ypeka.gr ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Κωδικός Πρόσκλησης: Ταμείο Ανάκαμψης Αναγνωριστικό 16846 Προς: Πίνακα Αποδεκτών ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ <<Αειφόρος ΠΥΛΩΝΑΣ ΑΝΑΚΑΜΨΗΣ 1<<ΠΡΑΣΙΝΗ ΜΕΤΑΒΑΣΗ>> ΑΞΟΝΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ των πόρων, ανθεκτικότητα κλιματική αλλαγή και διατήρηση της βιοποικιλότητας>> ΟΟΠΟΙΟΣ ΣΥΓΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΓΑΠΟΤΟ α. β. γ. ΜΕΤΙΤΛΩ Υποδομή δικτύου αποχέτευσης και εγκαταστάσεις επεξεργασίας λυμάτων (Ε.Ε.Λ)>>. Αναβάθμιση, επέκταση και εκσυγχρονισμός εγκαταστάσεων επεξεργασίας επαναχρησιμοποίηση επεξεργασμένου νερού>>. Υλοποίηση υποδομής διαχείρισης ιλύος από εγκαταστάσεις επεξεργασίας λυμάτων>>. νμάτων και"

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο

Προηγούμενο άρθροΑποχή δικηγόρων μέχρι 15 Απριλίου
Επόμενο άρθροΣτην ολομέλεια της Βουλής το πόρισμα της Διακομματικής για τη Θράκη