Σήκωσε τα μανίκια η παράταξη που ηγείται ο Βαγγέλης Μυτιληνός ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΝΕΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ για το Δήμο Αλεξανδρούπολης, τα μέλη της οποίας χθες Τρίτη 20 Αυγούστου, συγκεντρώθηκαν σε ξενοδοχείο της πόλης, προκειμένου να συζητήσουν και να σχεδιάσουν τον βηματισμό τους στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο της πρωτεύουσας του Έβρου.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στο evrosonline.gr, ο επικεφαλής της παράταξης, στη διάρκεια της συνάντησης με τα στελέχη της παράταξης, στο τραπέζι τέθηκε η κατάσταση όπως έχει πλέον διαμορφωθεί με την ένσταση που έκανε στο νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Γιάννη Ζαμπούκη ο Βαγγέλης Λαμπάκης, η δικαστική απόφαση της οποία εκκρεμεί δημιουργώντας έτσι ένα ομιχλώδες τοπίο.

Επιπλέον, ο κ. Μυτιληνός ενημέρωσε τα στελέχη της παράταξής του αναφορικά με τις επαφές που είχε τόσο με τον Παύλο Μιχαηλίδη, όσο και με τον Γιάννη Ζαμπούκη, με ανοιχτό το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον δεύτερο.

Παράλληλα ο επικεφαλής της ΑΔΕΣΜΕΥΤΗΣ ΝΕΑΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, κατέστησε σαφές πως ο ίδιος δε θα πάρει καμία θέση σε υπηρεσία ή οργανισμό του Δήμου Αλεξανδρούπολης, ενώ σχολίασε τα όσα ειπώθηκαν δημόσια από τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο της παράταξής του Μαρίνο Ουζουνίδη, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «το θέμα του κ. Ουζουνίδη είχε οικογενειακές ρίζες και όχι πολιτικές». Τόνισε ακόμη ότι κανείς άλλος από την παράταξη δεν συμμερίστηκε τις απόψεις που εξέφρασε ο κ. Ουζουνίδης.

Τέλος ο κ. Μυτιληνός δήλωσε ότι τέθηκε ως στόχος η προώθηση του προγράμματος της παράταξης καθώς όπως είπε περιλαμβάνει υλοποιήσιμες ιδέες.

ΠΗΓΗ: evrosonline.gr

Προηγούμενο άρθροΓιορτάζει η Ιερά Μονή Παναγίας Φανερωμένης Βαθυρρύακος
Επόμενο άρθροΣΥΡΙΖΑ ΕΒΡΟΥ: “Το «Επιτελικό κράτος»του Μητσοτάκη αδυνατεί να αντιληφθεί τα προβλήματα της περιφέρειας – Η Σαμοθράκη «Κείται μακράν των Αθηνών»”