Ήττα σοκ με 5-0 από τον Καμπανιακό στη Χαλάστρα Θεσσαλονίκης γνώρισε ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης, ενώ ο Έβρος Σουφλίου πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας με το 2-2 μέσα στο Νέστο Χρυσούπολης για την 5η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής.

Καμπανιακός – Εθνικός Αλεξανδρούπολης 5-0

Από το 2ο μόλις λεπτό του αγώνα ο Εθνικός ήταν πίσω στο σκορ, με τον Πάλλα να είναι αυτός που έδωσε το προβάδισμα στον Καμπανιακό. Το 2-0 έγινε λίγο πριν τη συμπλήρωση του πρώτου τετάρτου με τον Χρήστου, ενώ στο 32′ οι γηπεδούχοι θα φτάσουν και σε τρίτο γκολ με σκόρερ αυτή τη φορά τον Ταχματζίδη. Ο εφιάλτης για την ομάδα της Αλεξανδρούπολης συνεχίστηκε στο δεύτερο μέρος καθώς με το ξεκίνημα αυτού ο Καμπανιακός έφτασε στο 4-0 με τον Χατζόπουλο και στο 60′ με ακόμη ένα τέρμα του Χρήστου στο τελικό 5-0.

Ο προπονητής του Εθνικού δεν είχε στη διάθεση του τον τραυματία Τσορμπατζίδη και τον τιμωρημένο Τορομανίδη, ενώ κατά τι διάρκεια του αγώνα προχώρησε σε δύο αναγκαστικές αλλαγές. Στο 10′ ο Ερκάν πήρε τη θέση του τραυματία Τσέκου και στο 26′ ο Δούπας αντικατέστησε τον Τσαμουρλίδη που επίσης αποχώρησε τραυματίας.

Συνθέσεις:

Εθνικός Αλεξανδρούπολης: Συριτούδης, Θάνος, Τσαμουρλίδης, Κομεσίδης, Μπαρμπαγιάννης, Αμπραχαμιάν, Καρασερίδης, Γωνιάδης, Μαμούτ, Πελτέκης.

Καμπανιακός: Κηπουρός, Γαβανάς, Σαρίδης, Δρυμούζης, Ρακαβίνας, Χατζόπουλος, Μπάλιος, Ταχματζίδης, Πάλλας, Τσαπανίδης, Χρήστου.

Νέστος Χρυσούπολης – Έβρος Σουφλίου 2-2

Όσο αφορά το ματς του Έβρου Σουφλίου στην Χρυσούπολη, η ομάδα του Μπάμπη Χρυσοστομίδη ήταν αυτή που προηγήθηκε χάρη σε τέρμα του Ζιγκερίδη στο πρώτο ημίωρο του αγώνα. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να φτάσουν στην ολική ανατροπή του σκορ με τους Χασάνογλου (71′) και Γκατζολάρι (81′). Οι Εβρίτες όμως δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και έφεραν το ματς στα ίσια με τον Πιτσόκο στο 87′.

Συνθέσεις

Νέστος Χρυσούπολης: Καραβελίδης, Παυλακάκης, Γαμβρέλης, Σεφερίδης, Χασάνογλου, Μκρτσιάν, Παπαδάτος, Γκατζολάρι, Λαζαρίδης, Κούτεφ και Ζγούρι.

Έβρος Σουφλίου: Θυμιανίδης, Μπάμνιος, Φραγκούλης, Χατζάκος, Λειβαδιώτης, Δραγανίδης, Κάρεν, Χιζανασβίλι, Μέρτικας, Εμρέ, Ζυγκερίδης.

Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου:

Απόλλων Κρύας Βρύσης – Εορδαϊκός 1-0
Ηρακλής Αμπελοκήπων – Καβάλα 2-2
Καμπανιακός – Εθνικός Αλεξανδρούπολης 5-0
Εθνικός Αγιονερίου – Άρης 1-2
Βυζάντιο Κοκκινοχώματος – ΠΑΕ Σέρρες 2-0
Θύελλα Φιλώτα – Κοζάνη 5-1
Νέστος Χρυσούπολης – Έβρος Σουφλίου 2-2
Δόξα Δράμας – Απόλλων Καλαμαριάς 3-1
Ρεπό: Λαγκαδάς

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Άρης 12*
2. Νέστος Χρυσούπολης 11
3. Δόξα Δράμας 10
4. Εθνικός Αγιονερίου 9*
5. Βυζάντιο Κοκκινοχώματος 9
6. Εορδαϊκός 8
7. ΠΑΕ Σέρρες 8
8. Εθνικός Αλεξανδρούπολης 7
9. Καβάλα 7*
10. Καμπανιακός 7
11. Έβρος Σουφλίου 5
12. Λαγκαδάς 4 *
13. Απόλλων Καλαμαριάς 4
14. Απόλλων Κρύας Βρύσης 4
15. Κοζάνη 3
16. Θύελλα Φιλώτα 3
17. Ηρακλής Αμπελοκήπων 1*

*Οι ομάδες με αστεράκι έχουν κάνει το ρεπό τους.

Επιμέλεια: Κοσμάς Πανταζής

Προηγούμενο άρθροΕρώτηση του ΚΚΕ για τα κρούσματα οζώδους δερματίτιδας βοοειδών στον Έβρο
Επόμενο άρθροΉττα με 3-0 από τον ΠΑΟΚ και αποκλεισμός από το Λιγκ Καπ για Εθνικό