Διαβάστε όσα έγιναν στην εκδήλωση μέσα από το κείμενο του Θεόδωρου Μαυρίδη:

Οι Αμαζόνες Μαΐστρου-Αλεξανδρούπολης έκοψαν την καθιερωμένη πίτα τους για το νέο έτος 2016 σε μία θαυμάσια εκδήλωση με αρκετά events, με τιμητικές διακρίσεις και επίσημες παρουσίες.

Από νωρίς το μεσημέρι ο χώρος του κλειστού Γυμναστηρίου είχε διαμορφωθεί κατάλληλα για την όμορφη αυτή εκδήλωση με μουσική ανάλογη της μέρας και το προβολικό να δείχνει φώτο και βίντεο από τις αγωνιστικές δραστηριότητες και επιτυχίες της ομάδας για τη χρονιά που πέρασε . Το κλίμα συμπλήρωναν οι χαρούμενες φωνές των Αμαζόνων του βόλλευ του Μάκη Δημητριάδη που ήταν ενθουσιασμένες μ αυτά που έβλεπαν και υπόσχονταν στους παρευρισκόμενους ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες για τη χρονιά που έρχεται. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου κ. Πέτροβιτς Δημήτρης, ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Μαΐστρου και Μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξανδρούπολης κ. Ναϊτίδης Γιάννης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Θράκης-Αν.Μακεδονίας κ.Κεμανατζής Ρίνος καθώς και πλήθος γονέων και φίλων της ομάδας. Το Δ.Σ. του σωματείου τίμησε την ομάδα των Παγκορασίδων, η οποία την περσινή αγωνιστική περίοδο 2014-15 κατέκτησε την 1η θέση στο πρωτάθλημα παγκορασίδων στον Έβρο με το απόλυτο 12-0 στις νίκες, καθώς και τους προπονητές της ομάδας για την εξαιρετική προσπάθεια τους στην άρτια εκπαίδευση των αθλητριών. Τις απονομές των τιμητικών διακρίσεων έκαναν ο Πρόεδρος του συλλόγου Σωτηρίου Ηλίας και ο Ταμίας Μπαρής Κώστας. Την πίτα των Αμαζόνων έκοψε η Γ.Γραμματέας κ.Δαμπουδάνη Δέσποινα και το φλουρί κέρδισε το τμήμα του Μίνι-Βόλεϊ που προπονεί ο άσσος του Βόλλευ Θωμάς Δημητριάδης και η Λίλιαν Τσορμπατζίδου, μέσα σε ένα κλίμα ενθουσιασμού και χαράς απ’τις λιλιπούτειες Αμαζόνες! Ο Α.Ο. Αμαζόνες Μαΐστρου-Αλεξανδρούπολης , εύχεται το 2016 να είναι ένα έτος Υγείας με Αθλητικές Επιτυχίες!

Δείτε φωτογραφίες:

 

Προηγούμενο άρθροΤο «ευχαριστώ» του Εθνικού προς Παυλίδη, Πέτροβιτς, Λαμπάκη και Τοψίδη
Επόμενο άρθροΑποκλείστηκαν με κοπριά και σανό στα πολυκαταστήματα που εργαζόταν , την ημέρα της Απεργίας από Αγρότες της Αλεξανδρούπολης