Κακούς συμβούλους έχουν αυτοί που μας αποδοκίμασαν, δήλωσε ο Δημήτρης Ρίζος, για τον «εγκλωβισμό» βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης από αγρότες.

Το μεσημέρι του Σαββάτου, η Αναστασία Γκαρά και ο Δημήτρης Ρίζος αποδοκιμάστηκαν έντονα από αγρότες, που δεν τους επέτρεπαν να φύγουν από το αεροδρόμιο, ζητώντας τους να μην ψηφίσουν το ασφαλιστικό.

«Το αίτημα των αγροτών ήταν ”να μην ψηφίσετε το νομοσχέδιο”. Σαράντα άτομα έχουν αυτή τη συμπεριφορά» δήλωσε ο κ. Ρίζος. «Δεν βοηθούν τις κινητοποιήσεις των αγροτών αυτές οι κινήσεις» πρόσθεσε, μιλώντας στο Mega. «Περισσότερο υπάρχει φόβος που είναι πάντα κακός σύμβουλος, παρά οργή» εκτίμησε ακόμη ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Η Αναστασία Γκαρά από την πλευρά της, δήλωσε ότι κάθε κινητοποίηση έχει πολιτικά κίνητρα και χαρακτηριστικά. «Αν αξιοποιούνται για μικροκομματικά συμφέροντα, να το δουν οι ίδιοι οι αγρότες», συμπλήρωσε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Μάλιστα, κατηγόρησε τα κανάλια για επιλεκτική προβολή πλάνων, δηλώνοντας ότι οι δύο βουλευτές έκαναν για μισή ώρα διάλογο με τους αγρότες. «Η κατάσταση είναι δύσκολη, υπογράψαμε δύσκολα μέτρα, παλεύουμε για να μην έχουν μεγάλες επιπτώσεις», παραδέχθηκε, επισημαίνοντας την ανάγκη για διάλογο.

Πηγή: www.iefimerida.gr
Προηγούμενο άρθρο«Δραπέτευσαν» με το διπλό από την έδρα του Ιπποκράτη οι Καστανιές! (photos)
Επόμενο άρθροΦράγκος Φραγκούλης: “Τρομοκράτης της Μέσης Ανατολής η Τουρκία”